Aanbod

Grondwerk

Voor onder andere een fundering of het laten graven van een waterpartij kunt u uitstekend bij ons terecht. Hiervoor hebben we kundig personeel. Bel ons.

Op- en overslag en gecertificeerde grondbank

Op onze veelzijdige grondbank in Zeeland kunt u terecht voor diverse werkzaamheden. Ook voor het huren van werk- en kantoorruimte en materieel. Bel ons!

Cultuurtechnische werken

Bedrijven, overheden en particulieren uit Zeeland kunnen bij ons terecht voor alle vormen van cultuurtechnische werken. Neem contact met ons op door te bellen.

Transport

Wij hebben diverse voertuigen voor het transport van grond, bouwmaterialen en machines. Neem telefonisch contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Harthoorn-Machielse V.O.F.

Voor het transport van vooral bouw gerelateerde producten.

Materieel

Voor eigen gebruik en verhuur beschikt Harthoorn Vlissingen b.v. over een breed scala van modern en goed onderhouden materieel en voertuigen.

Zeven en sorteren

Het zeven, sorteren en verkleinen van grond, zand, compost of steenachtige producten behoord ook tot de veelzijdige activiteiten van Harthoorn Vlissingen b.v..

Agrarisch loonwerk

Ons agrarisch loonbedrijf in Zeeland is in te schakelen voor diverse soorten agrarisch werk. Wij beschikken over moderne machines. Bel ons.

Groenvoorziening

Voor de bewerkingen van zaaien tot rooien beschikt Harthoorn Vlissingen b.v. over vakbekwaam personeel die deze werkzaamheden uitvoeren met bijbehorende moderne en goed onderhouden machines.

Werkplaats

Harthoorn Vlissingen b.v. beschikt over een modern uitgeruste en goed onderhouden werkplaats met o.a. een smeerput en bovenloopkraan.

Handel

Aan bedrijven en particulieren levert Harthoorn Vlissingen b.v. diverse soorten materialen, o.a. (gecertificeerd) zand, gecertificeerd menggranulaat (puin), gecertificeerde grond, tuingrond, compos…

Erkend leerbedrijf

Harthoorn Vlissingen b.v. is een SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend leerbedrijf.

Klantenservice & Spoed

Harthoorn