Aanbod

Tractor van Harthoorn Vlissingen bezig met agrarisch loonwerk, uitgerust met een diepspitter op een landbouwveld.

Agrarisch loonwerk

Ons agrarisch loonbedrijf in Zeeland is in te schakelen voor diverse soorten agrarisch werk. Wij beschikken over moderne machines. Bel ons.

Minigraafmachine van Harthoorn Vlissingen uitvoerend cultuurtechnisch werk bij de aanleg van waterwegen met windturbines op de achtergrond.

Cultuurtechnische werken

Bedrijven, overheden en particulieren uit Zeeland kunnen bij ons terecht voor alle vormen van cultuurtechnische werken. Neem contact met ons op door te bellen.

Tractor van Harthoorn Vlissingen ingezet voor groenvoorziening, met een maaier op een zonnig grasveld.

Groenvoorziening

Voor de bewerkingen van zaaien tot rooien beschikt Harthoorn Vlissingen b.v. over vakbekwaam personeel die deze werkzaamheden uitvoeren met bijbehorende moderne en goed onderhouden machines.

Grondwerkactiviteiten van Harthoorn Vlissingen met een tractor die aarde laadt in een dumper naast een grote graafmachine.

Grondwerk

Voor onder andere een fundering of het laten graven van een waterpartij kunt u uitstekend bij ons terecht. Hiervoor hebben we kundig personeel. Bel ons.

Zakken zand met bedrijfslogo van Harthoorn Vlissingen, klaar voor handel in de bouwmaterialen.

Handel

Aan bedrijven en particulieren levert Harthoorn Vlissingen b.v. diverse soorten materialen, o.a. (gecertificeerd) zand, gecertificeerd menggranulaat (puin), gecertificeerde grond, tuingrond, compos…

Grote groene Scania truck van Harthoorn Machielse voor speciaal transport.

Harthoorn-Machielse V.O.F.

Voor het transport van vooral bouw gerelateerde producten.

Een MAN-vrachtwagen van Harthoorn Vlissingen wordt gewassen door een medewerker die de hogedrukreiniger bedient op het bedrijfsterrein.

Materieel

Voor eigen gebruik en verhuur beschikt Harthoorn Vlissingen b.v. over een breed scala van modern en goed onderhouden materieel en voertuigen.

Overslagplaats van Harthoorn Vlissingen met machines voor het verplaatsen van grond en andere materialen voor opslag.

Op- en overslag & grondbank

Op onze veelzijdige grondbank in Zeeland kunt u terecht voor diverse werkzaamheden. Ook voor het huren van werk- en kantoorruimte en materieel. Bel ons!

DAF vrachtwagen van Harthoorn Vlissingen in gebruik voor transport met een graafmachine op de oplegger.

Transport

Wij hebben diverse voertuigen voor het transport van grond, bouwmaterialen en machines. Neem telefonisch contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Werkplaats van Harthoorn Vlissingen met tractors in onderhoud en diverse werktuigen en gereedschappen zichtbaar.

Werkplaats

Harthoorn Vlissingen b.v. beschikt over een modern uitgeruste en goed onderhouden werkplaats met o.a. een smeerput en bovenloopkraan.

Grote oranje Hitachi graafmachine van Harthoorn Vlissingen die compost zeeft en sorteert, met stof dat opstijgt tijdens het laden in een zeefmachine.

Zeven en sorteren

Het zeven, sorteren en verkleinen van grond, zand, compost of steenachtige producten behoord ook tot de veelzijdige activiteiten van Harthoorn Vlissingen b.v..

Medewerkers van Harthoorn Vlissingen inspecteren een tractor naast een Renault bedrijfswagen, met een reclamebord op de voorgrond.

Offerte aanvragen

Geef uw wensen door en informeer vrijblijvend naar de kosten.