Ons agrarisch loonbedrijf in Vlissingen, Zeeland

Harthoorn Vlissingen b.v. is een modern, innovatief grondverzetbedrijf in Zeeland dat als doel heeft om op een duurzame manier een optimale dienstverlener te zijn in grond, grondverzet, op- en overslag, civieltechnische werken, cultuurtechnisch gebied, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport en alles wat daarbij komt kijken. Ons grondwerkbedrijf werkt voor verschillende sectoren voor verschillende partijen in de provincie Zeeland.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Goed uitgeruste tractor van Harthoorn Vlissingen's agrarisch loonbedrijf met een tankwagen voor het verwerken van vloeistoffen langs een weide.

Ons agrarisch loonbedrijf is zeer goed uitgerust

Voor onze werkzaamheden op het gebied van agrarisch werk in Zeeland zijn wij zeer goed uitgerust. Zo hebben wij bijvoorbeeld moderne machines waarmee wij verschillende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Onze specialisten zijn hierbij daarnaast goed opgeleid, zodat zij de machines goed weten te hanteren en kunnen werken onder diverse omstandigheden. Ook voeren zij diverse soorten agrarisch werk voor verschillende bedrijven in Zeeland uit. Ook voor u staan we uiteraard graag klaar. Wij voeren verschillende soorten agrarisch werk uit in de gehele provincie Zeeland. Daarom hebben wij diverse specialisten in dienst bij ons agrarisch loonbedrijf.

Neem contact op met ons agrarisch loonbedrijf

U kunt ons agrarisch loonbedrijf inschakelen voor allerlei agrarisch werk, waar u ook in Zeeland gevestigd bent. Vraag naar de mogelijkheden voor agrarisch werk in Zeeland door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0118 – 46 61 30. Wij bekijken dan graag hoe wij het agrarisch werk voor uw bedrijf het best kunnen uitvoeren.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen