Ons agrarisch loonbedrijf in Vlissingen, Zeeland

 

Het agrarisch loonbedrijf van Harthoorn Vlissingen b.v. in Zeeland bestaat hoofdzakelijk uit diensten voor het oogsten van granen, uien en aardappelen. Bovendien kan Harthoorn Vlissingen b.v. met diverse machines grondbewerking voor u verzorgen. Het gaat hier dan onder andere om roteren, spitten, woelen, diepspitten en kilveren met een lasergestuurd kilverbord. Al ons agrarische werk in Zeeland voeren wij uiteraard uit met de meest moderne machines. Ook worden al onze taken uitgevoerd door experts met jarenlange ervaring. Ontdek ons agrarische werk van hoge kwaliteit in de hele provincie Zeeland.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Ons agrarisch loonbedrijf is zeer goed uitgerust

Voor onze werkzaamheden op het gebied van agrarisch werk in Zeeland zijn wij zeer goed uitgerust. Zo hebben wij bijvoorbeeld moderne machines waarmee wij verschillende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Onze specialisten zijn hierbij daarnaast goed opgeleid, zodat zij de machines goed weten te hanteren en kunnen werken onder diverse omstandigheden. Ook voeren zij diverse soorten agrarisch werk voor verschillende bedrijven in Zeeland uit. Ook voor u staan we uiteraard graag klaar. Wij voeren verschillende soorten agrarisch werk uit in de gehele provincie Zeeland. Daarom hebben wij diverse specialisten in dienst bij ons agrarisch loonbedrijf.

Update project werk “Ravesteijnplein” te Vlissingen

Update project werk “Ravesteijnplein” te Vlissingen

De in opdracht van  De Kok Bouwgroep door Harthoorn Vlissingen b.v. in meerdere fases uit te voeren grond, riolerings en bestratingswerkzaamheden ten behoeve van de nieuwbouw van 54 sociale huurappartementen en 54 sociale huurwoningen op het project “Ravesteijnplein”...

Update werk project Oranjeplein te Oost-Souburg

Update werk project Oranjeplein te Oost-Souburg

In opdracht van Bouwgroep Peters B.V. voert Harthoorn Vlissingen b.v. fasegewijs diverse civieltechnische werkzaamheden uit op het project "Woonzorgcomplex WVO Zorg" gelegen aan het Oranjeplein Oost-Souburg. Het gaat hier dan o.a. om het uitgraven van een kelder, het...

Neem contact op met ons agrarisch loonbedrijf

U kunt ons agrarisch loonbedrijf inschakelen voor allerlei agrarisch werk, waar u ook in Zeeland gevestigd bent. Vraag naar de mogelijkheden voor agrarisch werk in Zeeland door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0118 – 46 61 30. Wij bekijken dan graag hoe wij het agrarisch werk voor uw bedrijf het best kunnen uitvoeren.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Klantenservice & Spoed