Dé specialist in cultuurtechnische werken in Zeeland

Harthoorn Vlissingen b.v. voert cultuurtechnische werken en groenvoorziening uit voor grote groenvoorzieners, overheden, semi-overheden, hoveniers en zeker ook particulieren in Zeeland. Dit doen we al jarenlang, waardoor wij op diverse gebieden een ruime ervaring hebben. Wij verzorgen de groenvoorziening van de gemeente, maar ook de aanleg van uw grote tuin. Zo kan iedereen bij ons terecht.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Dumptruck van Harthoorn Vlissingen bezig met cultuurtechnische werkzaamheden, stort stenen op een dijk langs een waterweg.

De verschillende vakgebieden wat betreft cultuurtechnische werken en groenvoorziening in Zeeland

De diverse werkzaamheden op het gebied van het aanleggen van cultuurtechnische werken en groenvoorziening voeren wij op vakkundige wijze uit. Wij realiseren diverse projecten op het gebied van cultuurtechnische werken en groenvoorziening in de gehele provincie Zeeland. Hierbij moet worden gedacht aan:

  • Het aanleggen van vijverpartijen
  • Het zetten van beschoeiing, zoals schuttingen en heggen
  • Het creëren van een waterloop en het doen van slootonderhoud
  • Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor beplanting

Ontdek onze uitstekende machines

Wij werken bij al onze werkzaamheden op het gebied van cultuurtechnische werken en groenvoorziening en andere werkzaamheden in Zeeland met uitstekende machines. Lees alles over ons materieel en ontdek meer over alle mogelijkheden. Voor ieder project maken wij apart een plan van aanpak, met een bijbehorende tijdsplanning, zodat u weet waar u aan toe bent. Heeft u andere vragen? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier of bel naar 0118 – 46 61 30.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen