Dé specialist in cultuurtechnische werken in Zeeland

Harthoorn Vlissingen b.v. voert cultuurtechnische werken en groenvoorziening uit voor grote groenvoorzieners, overheden, semi-overheden, hoveniers en zeker ook particulieren in Zeeland. Dit doen we al jarenlang, waardoor wij op diverse gebieden een ruime ervaring hebben. Wij verzorgen de groenvoorziening van de gemeente, maar ook de aanleg van uw grote tuin. Zo kan iedereen bij ons terecht.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

De verschillende vakgebieden wat betreft cultuurtechnische werken en groenvoorziening in Zeeland

De  diverse werkzaamheden op het gebied van het aanleggen van cultuurtechnische werken en groenvoorziening voeren wij op vakkundige wijze uit. Wij realiseren diverse projecten op het gebied van cultuurtechnische werken en groenvoorziening in de gehele provincie Zeeland. Hierbij moet worden gedacht aan: 

Vacature leerling kraanmachinist

Vacature leerling kraanmachinist

Binnen het team van Harthoorn Vlissingen b.v. hebben we door uitbreiding van de werkzaamheden een vacature voor een leerling kraanmachinist. Het gaat hier om een veelzijdige en afwisselende functie en er wordt gewerkt met modern materieel. Harthoorn Vlissingen b.v....

Transport Harthoorn-Machielse V.O.F.

Transport Harthoorn-Machielse V.O.F.

Harthoorn-Machielse V.O.F. is gespecialiseerd in transport van bouw- en infra materialen, van 1 pallet tot 30.000kg. Harthoorn-Machielse V.O.F., onderdeel uitmakend van Harthoorn Vlissingen b.v,., is uitgerus met een modern wagenpark met kranen inclusief diverse...

Ontdek onze uitstekende machines

Wij werken bij al onze werkzaamheden op het gebied van cultuurtechnische werken en groenvoorziening en andere werkzaamheden in Zeeland met uitstekende machines. Lees alles over ons materieel en ontdek meer over alle mogelijkheden. Voor ieder project maken wij apart een plan van aanpak, met een bijbehorende tijdsplanning, zodat u weet waar u aan toe bent. Heeft u andere vragen? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier of bel naar 0118 – 46 61 30.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Klantenservice & Spoed