Groenvoorziening in Vlissingen, Zeeland

Harthoorn Vlissingen b.v. voert cultuurtechnische werken en groenvoorziening uit voor grote groenvoorzieners, overheden, semi-overheden, hoveniers en particulieren in Zeeland. Dit doen we al jarenlang, waardoor wij op diverse gebieden ruime ervaring hebben. Wij verzorgen de groenvoorziening van de gemeente, maar ook de aanleg van uw grote tuin. Zo kan iedereen bij ons terecht.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Harthoorn Vlissingen's MAN-vrachtwagen, graafmachines en een compacte wals die bezig zijn met groenvoorzieningswerkzaamheden.

De verschillende vakgebieden in groenvoorziening in Zeeland

De diverse werkzaamheden op het gebied van het aanleggen van groen, voeren wij op vakkundige wijze uit. Op deze manier zorgen wij ervoor dat openbaar groen, maar ook de groenvoorziening op het terrein van uw bedrijf bijvoorbeeld, er altijd mooi bijligt. Hierbij zorgen we voor vakkundig onderhoud. We realiseren diverse projecten op het gebied van groenvoorziening in de gehele provincie Zeeland. Hierbij moet worden gedacht aan:

  • Het aanleggen en onderhouden van vijverpartijen en andere waterpartijen
  • Het zetten van beschoeiing, zoals schuttingen en heggen
  • Het creëren van een waterloop en het doen van slootonderhoud
  • Grondbewerking en zaaien van gras
  • Machinale maai- en snoeiwerkzaamheden
  • Rooien en versnipperen van bomen en struiken
  • Containercarrier met afzetbakken

Ontdek onze uitstekende machines

In groenvoorziening en onze andere werkzaamheden in Vlissingen, Zeeland, werken we altijd met uitstekende machines en moderne werkwijzen. Lees alles over ons materieel en ontdek meer over alle mogelijkheden. Voor ieder project maken wij apart een plan van aanpak, met een bijbehorende tijdsplanning, zodat u weet waar u aan toe bent. Heeft u andere vragen? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier of bel naar 0118 – 46 61 30.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen