Groenvoorziening in Vlissingen, Zeeland

Harthoorn Vlissingen b.v. voert cultuurtechnische werken en groenvoorziening uit voor grote groenvoorzieners, overheden, semi-overheden, hoveniers en particulieren in Zeeland. Dit doen we al jarenlang, waardoor wij op diverse gebieden ruime ervaring hebben. Wij verzorgen de groenvoorziening van de gemeente, maar ook de aanleg van uw grote tuin. Zo kan iedereen bij ons terecht.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

De verschillende vakgebieden in groenvoorziening in Zeeland

De diverse werkzaamheden op het gebied van het aanleggen van groen, voeren wij op vakkundige wijze uit. Op deze manier zorgen wij ervoor dat openbaar groen, maar ook de groenvoorziening op het terrein van uw bedrijf bijvoorbeeld, er altijd mooi bijligt. Hierbij zorgen we voor vakkundig onderhoud. We realiseren diverse projecten op het gebied van groenvoorziening in de gehele provincie Zeeland. Hierbij moet worden gedacht aan: 

  • Het aanleggen en onderhouden van vijverpartijen en andere waterpartijen.
  • Het zetten van beschoeiing, zoals schuttingen en heggen.
  • Het creëren van een waterloop en het doen van slootonderhoud.
  • Grondbewerking en zaaien van gras.
  • Machinale maai- en snoeiwerkzaamheden.
  • Rooien en versnipperen van bomen en struiken.
  • Containercarrier met afzetbakken.

 

Update project werk “Ravesteijnplein” te Vlissingen

Update project werk “Ravesteijnplein” te Vlissingen

De in opdracht van  De Kok Bouwgroep door Harthoorn Vlissingen b.v. in meerdere fases uit te voeren grond, riolerings en bestratingswerkzaamheden ten behoeve van de nieuwbouw van 54 sociale huurappartementen en 54 sociale huurwoningen op het project “Ravesteijnplein”...

Update werk project Oranjeplein te Oost-Souburg

Update werk project Oranjeplein te Oost-Souburg

In opdracht van Bouwgroep Peters B.V. voert Harthoorn Vlissingen b.v. fasegewijs diverse civieltechnische werkzaamheden uit op het project "Woonzorgcomplex WVO Zorg" gelegen aan het Oranjeplein Oost-Souburg. Het gaat hier dan o.a. om het uitgraven van een kelder, het...

Ontdek onze uitstekende machines

In groenvoorziening en onze andere werkzaamheden in Vlissingen, Zeeland, werken we altijd met uitstekende machines en moderne werkwijzen. Lees alles over ons materieel en ontdek meer over alle mogelijkheden. Voor ieder project maken wij apart een plan van aanpak, met een bijbehorende tijdsplanning, zodat u weet waar u aan toe bent. Heeft u andere vragen? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier of bel naar 0118 – 46 61 30.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Klantenservice & Spoed