Een ruim aanbod aan materieel zoals grondverzetmachines en voertuigen

Wij hebben en bieden vele grondverzetmachines, maar ook vele andere machines, voertuigen en materiaal aan voor o.a. de verhuur. Voor alle disciplines die Harthoorn Vlissingen b.v. uitvoert, hebben wij modern en goed onderhouden machines, voertuigen en materieel. Deze voldoen allemaal aan de hedendaagse eisen en zijn allemaal van hoge kwaliteit en eenvoudig te besturen en te gebruiken. Hierdoor kunt u de benodigde werkzaamheden op een goede en eenvoudige manier uitvoeren.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

MAN kiepwagen van Harthoorn Vlissingen op een stedelijke bouwplaats, met puin en een zicht op de kustlijn op de achtergrond.

Een ruim aanbod aan grondverzetmachines voor alle bedrijven in Zeeland

Wij bieden een ruim aanbod aan verschillende machines, bijvoorbeeld machines voor grondverzetverhuur, die wij leveren in heel Zeeland. Wij zetten graag verschillende soorten grondverzetmachines die wij voor bedrijven in Zeeland voor de verhuur aanbieden op een rijtje:

 • Minigravers
 • Midigravers
 • Wielkranen
 • Rupskranen
 • Shovels
 • Rupsdumpers
 • Trekker/dumper combinaties
 • Vrachtauto’s
 • Verreikers
 • Heftrucks
 • Agrarisch materieel en voertuigen voor het bewerken van land
 • Maaimachines
Aanleggen blusleiding

Aanleggen blusleiding

Het door Harthoorn Vlissingen b.v. aanleggen van een blusleiding op een deel van de locatie van AMC gelegen aan de Denemarkenweg 4 Ritthem.

Lees meer
Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v. is een modern, innovatief bedrijf dat actief is in- en op diverse handelingen met grond en puin, grondverzet, op- en overslag, civieltechnische werken, cultuurtechnisch gebied, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport, handel en...

Lees meer

Wij werken met iedereen samen

Iedereen kan terecht bij Harthoorn Vlissingen b.v. voor de verhuur van machines die onder andere gebruikt kunnen worden bij grondverzet. Wilt u uw nieuwe tuin laten aanleggen? Werkt u voor de gemeente of wilt u uw bedrijfsterrein aan laten pakken? In al deze gevallen doet u een beroep op onze specialisten. De aanpak is natuurlijk wel anders bij een gemeente dan bij particulieren. Neem daarom contact met ons op, zodat we uw persoonlijke plan van aanpak kunnen bespreken. Zo weet u zeker dat de werkzaamheden op een efficiënte manier kunnen worden uitgevoerd. Dat scheelt tijd, waardoor u de machines niet langer hoeft te huren dan nodig. Dat scheelt ook nog eens geld.

Vraag om meer informatie

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met de verhuur van grondverzetmachines? Onder de rubriek ‘materieel’ vindt u uitgebreide informatie over deze machines. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 0118 – 46 61 30. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring, waardoor zij u kunnen voorzien van gedegen persoonlijk advies.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen