Een ruim aanbod aan materieel zoals grondverzetmachines

Wij bieden vele grondverzetmachines, maar ook vele andere machines voor de verhuur. Voor alle disciplines die Harthoorn Vlissingen b.v. uitvoert, hebben wij modern en goed onderhouden materieel, dat aan de hedendaagse eisen voldoet. Uiteraard geldt dat ook voor de machines die wij voor de verhuur aanbieden. Deze zijn allemaal van hoge kwaliteit en eenvoudig te besturen. Hierdoor kunt u de benodigde werkzaamheden op een goede en eenvoudige manier uitvoeren.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Een ruim aanbod aan grondverzetmachines

Wij bieden een ruim aanbod aan verschillende machines, bijvoorbeeld grondverzetmachines. Wij zetten graag verschillende soorten machines op een rijtje:

 • minigravers
 • midigravers
 • wielkranen
 • rupskranen
 • shovels
 • rupsdumpers
 • trekker/dumper combinaties
 • vrachtauto’s
 • verreikers
 • heftrucks
 • agrarisch materieel en voertuigen voor het bewerken van land
 • maaimachines
Update project werk “Ravesteijnplein” te Vlissingen

Update project werk “Ravesteijnplein” te Vlissingen

De in opdracht van  De Kok Bouwgroep door Harthoorn Vlissingen b.v. in meerdere fases uit te voeren grond, riolerings en bestratingswerkzaamheden ten behoeve van de nieuwbouw van 54 sociale huurappartementen en 54 sociale huurwoningen op het project “Ravesteijnplein”...

Update werk project Oranjeplein te Oost-Souburg

Update werk project Oranjeplein te Oost-Souburg

In opdracht van Bouwgroep Peters B.V. voert Harthoorn Vlissingen b.v. fasegewijs diverse civieltechnische werkzaamheden uit op het project "Woonzorgcomplex WVO Zorg" gelegen aan het Oranjeplein Oost-Souburg. Het gaat hier dan o.a. om het uitgraven van een kelder, het...

Wij werken met iedereen samen

Iedereen kan terecht bij Harthoorn Vlissingen b.v. voor de verhuur van machines die onder andere gebruikt kunnen worden bij grondverzet. Wilt u uw nieuwe tuin laten aanleggen? Werkt u voor de gemeente of wilt u uw bedrijfsterrein aan laten pakken? In al deze gevallen doet u een beroep op onze specialisten. De aanpak is natuurlijk wel anders bij een gemeente dan bij particulieren. Neem daarom contact met ons op, zodat we uw persoonlijke plan van aanpak kunnen bespreken. Zo weet u zeker dat de werkzaamheden op een efficiënte manier kunnen worden uitgevoerd. Dat scheelt tijd, waardoor u de machines niet langer hoeft te huren dan nodig. Dat scheelt ook nog eens geld.

Vraag om meer informatie

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met de verhuur van grondverzetmachines? Onder de rubriek ‘materieel’ vindt u uitgebreide informatie over deze machines. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 0118 – 46 61 30. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring, waardoor zij u kunnen voorzien van gedegen persoonlijk advies.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Klantenservice & Spoed