Wij zijn een BRL 9335, protocol 9335-1 gecertificeerde grondbank in Zeeland

Op het voormalige Olau-terrein in Vlissingen beschikken wij over een grote grondbank, één van de grootste van Zeeland. Op dit compleet verharde en volledig afsluitbare terrein heeft Harthoorn Vlissingen b.v. de mogelijkheden om onder andere de volgende werkzaamheden uit te voeren:

  • Inname bewerking en uitgave van grond conform de BRL 9335, protocol 9335-1;
  • Opslag;
  • Opslag  voor derden;
  • Overslag;
  • Grond zeven;
  • Sorteren;
  • Verkleinen.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Coördinatie vanaf de werkplek bij onze grondbank in Zeeland

Doordat er op dit terrein een ruim kantoor aanwezig is, is het geheel uitermate geschikt om als uitvalsbasis te dienen voor grote infraprojecten in de regio. U kunt namelijk een grote ruimte huren in deze kantoorruimte. Zo kunt u diverse werkzaamheden, zoals het zeven van grond, coördineren op onze grondbank in Zeeland. Op deze manier heeft u de volledige controle over de werkzaamheden en weet u precies hoe het ervoor staat.

Plaatsen regenwaterput

Plaatsen regenwaterput

Het door Harthoorn Vlissingen b.v. plaatsen van regenwaterput bij een woning in de nieuwbouwwijk Essenvelt te Middelburg.

Een modern en uitgebreid wagenpark

Wanneer u verschillende grondwerkzaamheden, zoals het zeven van grond, moet uitvoeren, is het belangrijk dat u beschikt over hoogwaardig materieel. Dit kan ook op de meest veelzijdige grondbank van Zeeland. Wij beschikken namelijk over een modern en uitgebreid wagenpark, met machines en voertuigen als graafmachines, shovels en diepladers. Ook beschikken wij over machines voor het zeven van grond. Bent u benieuwd naar het huren van deze machines en voertuigen? Wilt u de werkzaamheden door ons laten uitvoeren? Of wilt u kantoorruimte of overslagruimte huren? Vul in alle gevallen ons contactformulier in of bel naar 0118 – 46 61 30.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Klantenservice & Spoed