Wij zijn een gecertificeerde grondbank in Zeeland

Op het voormalige Olau-terrein in Vlissingen beschikken wij over een grote grondbank, één van de grootste van Zeeland. Op dit compleet verharde en volledig afsluitbare terrein heeft Harthoorn Vlissingen b.v. de mogelijkheden om onder andere de volgende werkzaamheden uit te voeren:

  • Inname bewerking en uitgave van grond conform de BRL 9335, protocol 9335-1;
  • Opslag;
  • Opslag  voor derden;
  • Overslag;
  • Grond zeven;
  • Sorteren;
  • Verkleinen.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Coördinatie vanaf de werkplek bij onze grondbank in Zeeland

Doordat er op dit terrein een ruim kantoor aanwezig is, is het geheel uitermate geschikt om als uitvalsbasis te dienen voor grote infraprojecten in de regio. U kunt namelijk een grote ruimte huren in deze kantoorruimte. Zo kunt u diverse werkzaamheden, zoals het zeven van grond, coördineren op onze grondbank in Zeeland. Op deze manier heeft u de volledige controle over de werkzaamheden en weet u precies hoe het ervoor staat.

Update project werk “Ravesteijnplein” te Vlissingen

Update project werk “Ravesteijnplein” te Vlissingen

De in opdracht van  De Kok Bouwgroep door Harthoorn Vlissingen b.v. in meerdere fases uit te voeren grond, riolerings en bestratingswerkzaamheden ten behoeve van de nieuwbouw van 54 sociale huurappartementen en 54 sociale huurwoningen op het project “Ravesteijnplein”...

Update werk project Oranjeplein te Oost-Souburg

Update werk project Oranjeplein te Oost-Souburg

In opdracht van Bouwgroep Peters B.V. voert Harthoorn Vlissingen b.v. fasegewijs diverse civieltechnische werkzaamheden uit op het project "Woonzorgcomplex WVO Zorg" gelegen aan het Oranjeplein Oost-Souburg. Het gaat hier dan o.a. om het uitgraven van een kelder, het...

Een modern en uitgebreid wagenpark

Wanneer u verschillende grondwerkzaamheden, zoals het zeven van grond, moet uitvoeren, is het belangrijk dat u beschikt over hoogwaardig materieel. Dit kan ook op de meest veelzijdige grondbank van Zeeland. Wij beschikken namelijk over een modern en uitgebreid wagenpark, met machines en voertuigen als graafmachines, shovels en diepladers. Ook beschikken wij over machines voor het zeven van grond. Bent u benieuwd naar het huren van deze machines en voertuigen? Wilt u de werkzaamheden door ons laten uitvoeren? Of wilt u kantoorruimte of overslagruimte huren? Vul in alle gevallen ons contactformulier in of bel naar 0118 – 46 61 30.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Klantenservice & Spoed