Agrarisch loonwerk

Landbouw is een van de specialiteiten van ons agrarisch loonbedrijf

Het agrarisch loonbedrijf van Harthoorn Vlissingen b.v. bestaat hoofdzakelijk uit diensten voor het oogsten van granen, uien en aardappelen. Bovendien kan Harthoorn Vlissingen b.v. met diverse machines grondbewerking voor u verzorgen. Het gaat hier dan onder andere om roteren, spitten, woelen, diepspitten en kilveren met een lasergestuurd kilverbord. Al deze werkzaamheden voeren wij uiteraard uit met de meest moderne machines. Ook worden al onze taken uiteraard uitgevoerd door experts met jarenlange ervaring. Zo bent u zeker van een hoge kwaliteit.

Ons agrarisch loonbedrijf is zeer goed uitgerust

Voor onze werkzaamheden op het gebied van agrarisch werk in Zeeland zijn wij zeer goed uitgerust. Zo hebben wij bijvoorbeeld moderne machines waarmee wij verschillende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Onze specialisten zijn hierbij daarnaast goed opgeleid, zodat zij de machines goed weten te hanteren en kunnen werken onder diverse omstandigheden. Ook voeren zij diverse soorten agrarisch werk voor verschillende bedrijven in Zeeland uit. Ook voor u staan we uiteraard graag klaar. Wij voeren verschillende soorten agrarisch werk uit in de gehele provincie Zeeland. Daarom hebben wij diverse specialisten in dienst bij ons agrarisch loonbedrijf.

 

Neem contact op met ons agrarisch loonbedrijf

U kunt ons agrarisch loonbedrijf inschakelen voor allerlei agrarisch werk, waar u ook in Zeeland gevestigd bent. Vraag naar de mogelijkheden voor agrarisch werk in Zeeland door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0118 – 46 61 30. Wij bekijken dan graag hoe wij het agrarisch werk voor uw bedrijf het best kunnen uitvoeren.