Transport

Transport van grond over kleine en grote afstanden

Voor het transport van grond over zowel korte als langere afstanden heeft Harthoorn Vlissingen b.v. de beschikking over verschillende soorten vrachtauto's. Dit zijn zowel 6x6 vrachtwagens met knijperkraan als 8x8 vrachtwagens en kiptrailers. Ook voor het transporteren van diverse machines heeft Harthoorn Vlissingen b.v. de beschikking over semidiepladers en een oprijauto. Hiermee wordt het laten verplaatsen van grond nog eenvoudiger.

Ook voor het transport van grond en zware machines

Het transport van bouwmaterialen zoals grond wordt ook door Harthoorn Vlissingen b.v. verzorgd. Hiervoor hebben wij de beschikking over diverse bakwagens en trekker/trailer combinaties met autolaadkranen. Onder de rubriek ‘materieel’ vindt u uitgebreide informatie over deze machines. Op deze manier kunt u eenvoudig grond laten verplaatsen en kunt u ook het transport van bouwmaterialen eenvoudig laten uitvoeren. Wij hebben een zeer veelzijdige dienstverlening en werken voor zowel kleine als grote partijen. U kunt als particulier met ons zaken doen, maar ook wanneer u ons wilt inschakelen voor een bedrijf of gemeente, helpen wij u graag.

Trekkers met dumper voor het transport van veel grond

Voor het laten verplaatsen van grote hoeveelheden  grond heeft Harthoorn Vlissingen b.v. de beschikking over diverse dumpers met een inhoud van 10 tot wel 13 kubieke meter. Bekijk ons materieel en lees de uitgebreide informatie over de machines. Zo bent u er zeker van dat u een machine vindt voor het transport van grond en bouwmaterialen. Ook zijn deze grote voertuigen geschikt voor het transport van diverse machines. Hierdoor is onze dienstverlening zeer veelzijdig en draaien wij onze hand nergens voor om. Ontdek al onze mogelijkheden voor het transport van machines en grond en overleg met ons over hoe wij u het beste kunnen helpen.

Grond laten verplaatsen op kleine en moeilijk bereikbare oppervlakken

Voor het uitvoeren van transporten van bouwmaterialen en grond op moeilijk bereikbare, kleine of slecht begaanbare terreinen, heeft Harthoorn Vlissingen b.v. de beschikking over een aantal rupsdumpers in verschillende maten. Deze zijn voorzien van bakken in verschillende formaten, zodat ook het transport van grote hoeveelheden  grond of grote bouwmaterialen geen probleem is. Heeft u advies nodig over het huren van een machine voor uw transport van bouwmaterialen en machines of het laten verplaatsen van grond? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 0118 – 46 61 30.