Transport van bouwmaterialen in heel Zeeland

Voor het transport van diverse bouwmaterialen, en machinetransport in de hele provincie Zeeland heeft Harthoorn Vlissingen b.v. de beschikking over verschillende soorten vrachtauto’s. Dit zijn zowel 6×6 vrachtwagens met knijperkraan als 8×8 vrachtwagens en kiptrailers. Ook voor machinetransport heeft Harthoorn Vlissingen bv de beschikking over semidiepladers en een oprijauto. Hiermee wordt het vervoeren van bouwmaterialen door de hele provincie Zeeland nog eenvoudiger. Zo verloopt het bouwmaterialentransport en machinetransport door Zeeland op een goede manier.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

MAN vrachtwagen van Harthoorn Vlissingen met een GS Meppel kieptrailer, gebruikt voor het transport van diverse bouwmaterialen op een bouwplaats.

Wij verzorgen het transport van allerlei bouwmaterialen in Zeeland

We verzorgen dus het hele transport van bouwmaterialen in geheel Zeeland. Tevens verzorgen we machinetransport in heel Zeeland. Hierbij gaan we uiteraard op een verantwoorde manier om met uw machines. Hiervoor hebben we de beschikking over diverse bakwagens en trekker-/trailercombinaties met autolaadkranen. Onder de rubriek ‘materieel’ vindt u uitgebreide informatie over deze machines. Zo kunt u uw bouwmaterialen waarmee u werkt eenvoudig vervoeren door heel Zeeland, en kunt u ook eenvoudig machinetransport regelen. We hebben een zeer veelzijdige dienstverlening en werken voor zowel kleine als grote partijen. U kunt als particulier met ons zaken doen, maar ook wanneer u ons wilt inschakelen voor bouwmaterialentransport of machinetransport voor een bedrijf of gemeente in Zeeland, helpen we u graag.

Trekkers met dumper voor het transport van veel grond

Voor het laten verplaatsen van grote hoeveelheden grond heeft Harthoorn Vlissingen b.v. de beschikking over diverse dumpers met een inhoud van 10 tot wel 13 kubieke meter. Bekijk ons materieel en lees de uitgebreide informatie over de machines. Zo bent u er zeker van dat u een machine vindt voor het transport van grond en bouwmaterialen. Ook zijn deze grote voertuigen geschikt voor het transport van diverse machines. Hierdoor is onze dienstverlening zeer veelzijdig en draaien wij onze hand nergens voor om. Ontdek al onze mogelijkheden voor het transport van machines en grond en overleg met ons over hoe wij u het beste kunnen helpen.

Blauwe New Holland tractor van Harthoorn Vlissingen, gekoppeld aan een oranje dumper, klaar voor grondverzetwerkzaamheden, met windturbines op de achtergrond.

Laat diverse bouwmaterialen door de hele provincie verplaatsen

Voor het uitvoeren van bouwmaterialentransport en machinetransport op moeilijk bereikbare, kleine of slecht begaanbare terreinen, heeft Harthoorn Vlissingen bv de beschikking over een aantal rupsdumpers in verschillende maten, waarmee het bouwmaterialentransport veel makkelijker gaat. Deze voertuigen zijn voorzien van bakken in verschillende formaten, zodat ook het transport van grote hoeveelheden zand of grote bouwmaterialen geen probleem is, zeker nadat het zand goed gezeefd is. Dit zand kunt u overigens ook bij ons kopen. Heeft u advies nodig over het huren van een machine voor uw transport van bouwmaterialen of de mogelijkheden voor het verplaatsen van grond door heel Zeeland? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van machinetransport of bouwmaterialentransport door dé specialist in Zeeland? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 0118 – 46 61 30.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen