Transport van bouwmaterialen in heel Zeeland

Voor het transport van diverse bouwmaterialen, en machinetransport in de hele provincie Zeeland heeft Harthoorn Vlissingen b.v. de beschikking over verschillende soorten vrachtauto’s. Dit zijn zowel 6×6 vrachtwagens met knijperkraan als 8×8 vrachtwagens en kiptrailers. Ook voor machinetransport heeft Harthoorn Vlissingen bv de beschikking over semidiepladers en een oprijauto. Hiermee wordt het vervoeren van bouwmaterialen door de hele provincie Zeeland nog eenvoudiger. Zo verloopt het bouwmaterialentransport en machinetransport door Zeeland op een goede manier.

Wij verzorgen het transport van allerlei bouwmaterialen in Zeeland

We verzorgen dus het hele transport van bouwmaterialen in geheel Zeeland. Tevens verzorgen we machinetransport in heel Zeeland. Hierbij gaan we uiteraard op een verantwoorde manier om met uw machines. Hiervoor hebben we de beschikking over diverse bakwagens en trekker-/trailercombinaties met autolaadkranen. Onder de rubriek ‘materieel’ vindt u uitgebreide informatie over deze machines. Zo kunt u uw bouwmaterialen waarmee u werkt eenvoudig vervoeren door heel Zeeland, en kunt u ook eenvoudig machinetransport regelen. We hebben een zeer veelzijdige dienstverlening en werken voor zowel kleine als grote partijen. U kunt als particulier met ons zaken doen, maar ook wanneer u ons wilt inschakelen voor bouwmaterialentransport of machinetransport voor een bedrijf of gemeente in Zeeland, helpen we u graag.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Trekkers met dumper voor het transport van veel grond

Voor het laten verplaatsen van grote hoeveelheden  grond heeft Harthoorn Vlissingen b.v. de beschikking over diverse dumpers met een inhoud van 10 tot wel 13 kubieke meter. Bekijk ons materieel en lees de uitgebreide informatie over de machines. Zo bent u er zeker van dat u een machine vindt voor het transport van grond en bouwmaterialen. Ook zijn deze grote voertuigen geschikt voor het transport van diverse machines. Hierdoor is onze dienstverlening zeer veelzijdig en draaien wij onze hand nergens voor om. Ontdek al onze mogelijkheden voor het transport van machines en grond en overleg met ons over hoe wij u het beste kunnen helpen.

Update project werk “Ravesteijnplein” te Vlissingen

Update project werk “Ravesteijnplein” te Vlissingen

De in opdracht van  De Kok Bouwgroep door Harthoorn Vlissingen b.v. in meerdere fases uit te voeren grond, riolerings en bestratingswerkzaamheden ten behoeve van de nieuwbouw van 54 sociale huurappartementen en 54 sociale huurwoningen op het project “Ravesteijnplein”...

Update werk project Oranjeplein te Oost-Souburg

Update werk project Oranjeplein te Oost-Souburg

In opdracht van Bouwgroep Peters B.V. voert Harthoorn Vlissingen b.v. fasegewijs diverse civieltechnische werkzaamheden uit op het project "Woonzorgcomplex WVO Zorg" gelegen aan het Oranjeplein Oost-Souburg. Het gaat hier dan o.a. om het uitgraven van een kelder, het...

Laat diverse bouwmaterialen door de hele provincie verplaatsen

Voor het uitvoeren van bouwmaterialentransport en machinetransport op moeilijk bereikbare, kleine of slecht begaanbare terreinen, heeft Harthoorn Vlissingen bv de beschikking over een aantal rupsdumpers in verschillende maten, waarmee het bouwmaterialentransport veel makkelijker gaat. Deze voertuigen zijn voorzien van bakken in verschillende formaten, zodat ook het transport van grote hoeveelheden zand of grote bouwmaterialen geen probleem is, zeker nadat het zand goed gezeefd is. Dit zand kunt u overigens ook bij ons kopen. Heeft u advies nodig over het huren van een machine voor uw transport van bouwmaterialen of de mogelijkheden voor het verplaatsen van grond door heel Zeeland? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van machinetransport of bouwmaterialentransport door dé specialist in Zeeland? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 0118 – 46 61 30.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Klantenservice & Spoed