Een gecertificeerde grondbank in Zeeland

Op het voormalige Olau-terrein in Vlissingen beschikken wij over een grote grondbank, één van de grootste van Zeeland. Op dit compleet verharde en volledig afsluitbare terrein heeft Harthoorn Vlissingen bv de mogelijkheden om onder andere de volgende werkzaamheden uit te voeren:

  • Inname bewerking en uitgave van grond conform de BRL 9335, protocol 9335-1
  • Opslag
  • Opslag voor derden
  • Overslag
  • Grond zeven
  • Sorteren
  • Het verkleinen van uw zand- of grondvoorraad

Daarnaast kunt u grote hoeveelheden grond laten verplaatsen vanuit de gehele provincie Zeeland en zorgen onze specialisten voor het transport van grond. U kunt de grond laten verplaatsen door heel Zeeland, op een professionele manier, met hoogwaardige machines.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Hitachi 350 graafmachine van Harthoorn Vlissingen laadt compost in een zeefmachine op een recyclingterrein, met stofwolken die opstijgen in het ochtendlicht.

Coördinatie vanaf de werkplek bij onze grondbank in Zeeland

Doordat er op dit terrein een ruim kantoor aanwezig is, is het uitermate geschikt om als uitvalsbasis te dienen voor grote infraprojecten in de regio. U kunt namelijk ook een voor u geschikte kantoorruimte huren in deze kantoorunit. Zo kunt u diverse werkzaamheden, zoals het zeven van grond, coördineren op onze grondbank in Zeeland. Op deze manier heeft u de volledige controle over de werkzaamheden en weet u precies hoe het ervoor staat. Als u een grondbank in Zeeland zoekt om bijvoorbeeld grond te laten zeven, dan kunt u dus het best een beroep doen op ons grondverzetbedrijf. Dit is zeer verstandig, omdat u dan ook geen omkijken meer heeft naar het transport van grond vanuit een andere plaats in Zeeland. Waar u in Zeeland ook bent, u kunt de grond door ons laten verplaatsen van A naar B in combinatie met zeven.

Een modern en uitgebreid wagenpark voor het transport van grond in Zeeland

Wanneer u verschillende grondwerkzaamheden, zoals het zeven van grond, moet uitvoeren in Zeeland, is het belangrijk dat u beschikt over hoogwaardig materieel. Dit is bijvoorbeeld handig bij het transport van grond van de ene naar de andere plaats in Zeeland. Bent u niet in de gelegenheid om de benodigde hoeveelheid grond te transporteren? Dan kunt u de grond ook laten verplaatsen door de meest veelzijdige grondbank van Zeeland. Wij beschikken namelijk over een modern en uitgebreid wagenpark, met machines en voertuigen als graafmachines, shovels en diepladers. Ook beschikken wij over machines voor het zeven van grond, om welke grondsoort in Zeeland het ook gaat. Bent u benieuwd naar het huren van deze machines en voertuigen? Wilt u agrarisch loonwerk door ons laten uitvoeren? Of wilt u kantoorruimte of overslagruimte huren in Zeeland, waar u de grond, die u heeft laten verplaatsen, kwijt kunt? Vul in alle gevallen ons contactformulier in of bel naar 0118 – 46 61 30. Neem zeker ook contact met ons op als u een kantoor- of overslagruimte wilt huren.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen