Het afvoeren van grond in Vlissingen, Zeeland

Voordat er werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden, moet vaak eerst het afvoeren van de grond gebeuren, ook in Zeeland, bijvoorbeeld in Vlissingen. Dit kunnen verschillende soorten grond zijn. Zeker in Zeeland, waar zowel kleigronden als zandgronden te vinden zijn. Soms hebben we ook te maken met vervuilde grond. Ook in dit geval kan Harthoorn Vlissingen b.v. u helpen met het afvoeren van grond.

Gecertificeerd voor diverse disciplines

Specialist in grond, grondverzet en civiel

Ook voor verkoop en verhuur van materialen

 

Klantenservice & Spoed
0118 - 466 130 | 06 - 515 46 001

 

Interesse in onze diensten?
Offerte aanvragen ›

Interesse in onze diensten?

Grond afvoeren in Zeeland

Het afvoeren van grond op verschillende manieren

Het afvoeren van grond kan op verschillende manieren gebeuren, door onze specialisten in Zeeland. Dit kan met hoogwaardige machines, maar ook handmatig. Bij grondverzet gebruiken wij diverse machines, die regelmatig worden gecontroleerd en dus altijd goed en veilig functioneren. Ook ons personeel is goed opgeleid, dus ook de wat lastigere klussen voeren wij graag uit, volgens de modernste technieken. Denk hierbij aan het afvoeren van vervuilde grond.

Een vakkundige afwerking

Na het afvoeren van de grond moeten de werkzaamheden van ons grondverzetbedrijf natuurlijk netjes worden afgerond, en dat doen onze specialisten in Vlissingen en de rest van Zeeland op een goede manier. Hiervoor kunnen zand, grind en grond worden gebruikt, maar ook diverse verhardingen en verschillende soorten funderingen. Zo kunnen er diverse civieltechnische werken worden uitgevoerd. Denk aan nieuwbouw, het aanleggen van tuinen, waterpartijen en verschillende soorten straatwerk.

Vakkundige afwerking

Vraag naar de mogelijkheden

Wanneer u grond wilt laten afvoeren of behoefte heeft aan andere grondverzetwerken, neemt u dan contact met ons op. Dit kan door het invullen van ons contactformulier, of door te bellen naar 0118 – 46 61 30. Dankzij onze veelzijdige dienstverlening voeren wij alle vormen van grondwerk en grondverzet uit.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen