Audit BRL 9335, protocol 9335-1 weer met een positief resultaat afgesloten

De onlangs door de certificerende instantie Normec gehouden audit voor het BRL 9335 certificaat, protocol 9335-1, versie 4.0, is met een positief resultaat afgesloten.
Het gaat hier om de Nationale beoordelingsrichtlijn voor Grond, milieuhygiënische keuring van individuele partijen grond in het kader van het Besluit bodemkwaliteit.
De BRL 9335 beschrijft de werkwijze bij het samenvoegen, beheer van partijen grond en grondstromen, alsmede de kwalificatie van (gereinigde) partijen en/of grondstromen grond en baggerspecie conform het Besluit bodemkwaliteit. Met het BRL 9335 certificaat heb je een erkend bewijsmiddel voor het Besluit bodemkwaliteit.
De BRL 9335, protocol 9335-1 heeft als doelstelling om zowel onbewerkte als bewerkte individuele partijen grond milieuhygiënisch te kunnen kwalificeren volgens de te onderscheiden kwaliteiten van het Besluit bodemkwaliteit.
Daarnaast wordt met dit protocol de kwaliteit van het proces van acceptatie tot en met de overdracht aan de afnemer van gekwalificeerde grond en baggerspecie gewaarborgd.

Vragen? Vul het contactformulier in!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Plaatsen regenwaterput

Plaatsen regenwaterput

Het door Harthoorn Vlissingen b.v. plaatsen van regenwaterput bij een woning in de nieuwbouwwijk Essenvelt te Middelburg.

Afvoeren grond

Afvoeren grond

Het in opdracht van Aannemersbedrijf Jac. Ton Serooskerke door Harthoorn Vlissingen b.v. afvoeren van grond van de Veerse Gatdam te Kamperland. ...

Klantenservice & Spoed