Bedrijf

Harthoorn Vlissingen b.v.

Harthoorn Vlissingen b.v. is een modern, innovatief bedrijf dat actief is in- en op diverse handelingen met grond, grondverzet, op- en overslag, civieltechnische werken, cultuurtechnisch gebied, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport en alles wat daarbij komt kijken.

 

Harthoorn Vlissingen b.v. voert zelfstandig projecten uit, maar zijn ook actief in de machineverhuur over gans Zeeland.

 

Bij het verrichten van alle activiteiten  is de doelstelling dat Harthoorn Vlissingen b.v. dit op zo'n efficient en vakkundig mogelijke manier voor onze opdrachtgevers doen. Op deze manier bouwt Harthoorn Vlissingen b.v. een duurzame relaties op met zijn opdrachtgevers.

 

Bij het door Harthoorn Vlissingen b.v. uitvoeren van al deze activiteiten is goed gemotiveerd,  vakbekwaam en waar van toepassing gecertificeerd/gediplomeerd personeel het belangrijkste kapitaal.

Historie

Harthoorn Vlissingen b.v. is in 1988 gestart. Eerst met hoofdzakelijk het verrichten van werkzaamheden in de agrarische sector. Gaandeweg zijn daarbij de takken grond, civiel, cultuurtechnische werken, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport, op- en overslag en handel bijgekomen. In al deze bedrijfstakken worden iedere keer weer investeringen gedaan, die zoveel mogelijk zijn afgestemd op de wensen van onze klanten en ons personeel.