Harthoorn Vlissingen b.v.

Harthoorn Vlissingen b.v. is een modern, innovatief bedrijf dat actief is in- en op diverse handelingen met grond, grondverzet, op- en overslag, civieltechnische werken, cultuurtechnisch gebied, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport en alles wat daarbij komt kijken.

Harthoorn Vlissingen b.v. voert zelfstandig projecten uit, maar is ook actief in de machineverhuur over gans Zeeland.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Bij het verrichten van alle activiteiten  is de doelstelling dat Harthoorn Vlissingen b.v. dit op zo’n efficient en vakkundig mogelijke manier voor onze opdrachtgevers doet. Op deze manier bouwt Harthoorn Vlissingen b.v.  duurzame relaties op met zijn opdrachtgevers.

Bij het door Harthoorn Vlissingen b.v. uitvoeren van al deze activiteiten is goed gemotiveerd,  vakbekwaam en waar van toepassing gecertificeerd/gediplomeerd personeel het belangrijkste kapitaal.

Vacature leerling kraanmachinist

Vacature leerling kraanmachinist

Binnen het team van Harthoorn Vlissingen b.v. hebben we door uitbreiding van de werkzaamheden een vacature voor een leerling kraanmachinist. Het gaat hier om een veelzijdige en afwisselende functie en er wordt gewerkt met modern materieel. Harthoorn Vlissingen b.v....

Transport Harthoorn-Machielse V.O.F.

Transport Harthoorn-Machielse V.O.F.

Harthoorn-Machielse V.O.F. is gespecialiseerd in transport van bouw- en infra materialen, van 1 pallet tot 30.000kg. Harthoorn-Machielse V.O.F., onderdeel uitmakend van Harthoorn Vlissingen b.v,., is uitgerus met een modern wagenpark met kranen inclusief diverse...

Historie

Harthoorn Vlissingen b.v. is in 1988 gestart. Eerst met hoofdzakelijk het verrichten van werkzaamheden in de agrarische sector. Gaandeweg zijn daarbij de takken grond, civiel, cultuurtechnische werken, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport, op- en overslag en handel bijgekomen. In al deze bedrijfstakken worden iedere keer weer investeringen gedaan, die zoveel mogelijk zijn afgestemd op de wensen van onze klanten en ons personeel.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Klantenservice & Spoed