Harthoorn Vlissingen b.v.

Harthoorn Vlissingen b.v. is een modern, innovatief bedrijf dat actief is in- en op diverse handelingen met grond, grondverzet, op- en overslag, civieltechnische werken, cultuurtechnisch gebied, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport en alles wat daarbij komt kijken.

Harthoorn Vlissingen b.v. voert zelfstandig projecten uit, maar is ook actief in de machineverhuur over gans Zeeland.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Luchtfoto van de hoofdlocatie van Harthoorn Vlissingen aan de Zuidbeekseweg 2, 4386 NC Vlissingen, met zichtbare voertuigen, gebouwen en omliggende landbouwgrond.

Efficiëntie en vakmanschap

Bij het verrichten van alle activiteiten  is de doelstelling dat Harthoorn Vlissingen b.v. dit op zo’n efficient en vakkundig mogelijke manier voor onze opdrachtgevers doet. Op deze manier bouwt Harthoorn Vlissingen b.v.  duurzame relaties op met zijn opdrachtgevers.

Bij het door Harthoorn Vlissingen b.v. uitvoeren van al deze activiteiten is goed gemotiveerd,  vakbekwaam en waar van toepassing gecertificeerd/gediplomeerd personeel het belangrijkste kapitaal.

Historie

Harthoorn Vlissingen b.v. is in 1988 gestart. Eerst met hoofdzakelijk het verrichten van werkzaamheden in de agrarische sector. Gaandeweg zijn daarbij de takken grond, civiel, cultuurtechnische werken, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport, op- en overslag en handel bijgekomen. In al deze bedrijfstakken worden iedere keer weer investeringen gedaan, die zoveel mogelijk zijn afgestemd op de wensen van onze klanten en ons personeel.