Civiele werkzaamheden in Vlissingen, Zeeland

Harthoorn Vlissingen b.v. is uw specialist voor civiele werkzaamheden in de provincie Zeeland. Wanneer wij voor u civiele werkzaamheden uitvoeren, maken wij eerst een persoonlijk plan van aanpak voor uw bedrijf in Vlissingen of elders in Zeeland. Hiervoor bespreken wij allereerst samen met u welke werkzaamheden er gedaan moeten worden. Vervolgens maken wij een ontwerp, zodat we zeker weten dat onze visie overeenkomt met die van u. Daarna wordt er een offerte gemaakt, zodat u weet wat het financiële plaatje zal zijn. Verder maken wij een gedetailleerde planning, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Gecertificeerd voor diverse disciplines

Specialist in grond, grondverzet en civiel

Ook voor verkoop en verhuur van materialen

 

Klantenservice & Spoed
0118 - 466 130 | 06 - 515 46 001

 

Interesse in onze diensten?
Offerte aanvragen ›

Interesse in onze diensten?

Civiele werkzaamheden in Zeeland

Bij civiele werkzaamheden in Zeeland maken wij gebruik van goed materieel

De kwaliteit hangt bij het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden aan bijvoorbeeld het riool voor uw bedrijf in Zeeland samen met het materieel dat gebruikt wordt. Natuurlijk leveren wij bij het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden in geheel Zeeland graag een hoge kwaliteit.

Hoge kwaliteit

Wij maken bij onze civieltechnische werkzaamheden in de hele provincie Zeeland uitsluitend gebruik van diverse machines en voertuigen van hoge kwaliteit:

  • Graafmachines en shovels: deze gebruiken we bij het uitvoeren van diverse grondwerken
  • Transportmiddelen: behalve civieltechnische werkzaamheden en diverse grondwerken, houden wij ons ook bezig met het transport van grond en diverse machines door de hele provincie Zeeland. Hiervoor hebben wij een uitgebreid wagenpark met moderne voertuigen
  • Grond, machines en andere goederen kunnen ook bij ons worden op- of overgeslagen
  • Ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en andere groenvoorzieningen
  • Behalve civiele werkzaamheden voeren wij agrarisch loonwerk uit op boerenbedrijven in de hele provincie Zeeland

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Zoals u leest kunt u bij ons in Zeeland terecht voor een breed scala aan civiele en civieltechnische werkzaamheden. Neem voor een overzicht van alle mogelijkheden contact met ons op. U bereikt ons via ons contactformulier of door te bellen naar 0118 – 46 61 30.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen