Vakkundig een fundering laten graven

Harthoorn Vlissingen b.v. voert diverse soorten machinaal en/of handmatig grondwerk uit en daarom kunt u ook een fundering laten graven door deze specialist. Het gaat hier dan onder andere om het ontgraven en verzetten van grond en het (aan)leveren en aanbrengen van onder andere grond, zand en grind. Op deze manier heeft u de mogelijkheid een goede en stevige fundering te laten graven.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Een stevige fundering laten graven voor verschillende bouwwerken

Ook het aanbrengen van diverse soorten verhardingen en funderingsmaterialen vallen onder het laten graven van een fundering. Onze specialisten leveren dus alles wat nodig is om een goede ondergrond te verkrijgen voor bijvoorbeeld nieuwbouw, divers straatwerk, de aanleg van een tuin of waterpartij en nog vele andere civieltechnische werken. Wij voeren deze werkzaamheden vakkundig uit voor verschillende partijen. Zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen kunnen bij ons terecht.

Update werk AMC

Update werk AMC

De door Harthoorn Vlissingen b.v. uit te voeren grond- en overige civieltechnische werkzaamheden op de locatie van AMC gelegen aan de Denemarkenweg 4 te Ritthem zijn in een volgende fase beland. Uitgelichte werkzaamheden: uitvoeren divers bestratingswerk en het...

Profiteer van onze hoge kwaliteit

Harthoorn Vlissingen b.v. beschikt voor het uitvoeren van grondwerk over vakbekwaam personeel en een zeer divers en modern wagenpark met goed onderhouden machines en voertuigen. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via 0118 – 46 61 30.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Offerte aanvragen

Klantenservice & Spoed