Vakkundig een fundering laten graven

Harthoorn Vlissingen b.v. voert diverse soorten machinaal en/of handmatig grondwerk uit en daarom kunt u ook een fundering laten graven door deze specialist. Het gaat hier dan onder andere om het ontgraven en verzetten van grond en het (aan)leveren en aanbrengen van onder andere grond, zand en grind. Op deze manier heeft u de mogelijkheid een goede en stevige fundering te laten graven.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Een modern grondverzetbedrijf en grondwerkbedrijf

Een stevige fundering laten graven voor verschillende bouwwerken

Ook het aanbrengen van diverse soorten verhardingen en funderingsmaterialen vallen onder het laten graven van een fundering. Onze specialisten leveren dus alles wat nodig is om een goede ondergrond te verkrijgen voor bijvoorbeeld nieuwbouw, divers straatwerk, de aanleg van een tuin of waterpartij en nog vele andere civieltechnische werken. Wij voeren deze werkzaamheden vakkundig uit voor verschillende partijen. Zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen kunnen bij ons terecht.

Update project werk “Ravesteijnplein” te Vlissingen

Update project werk “Ravesteijnplein” te Vlissingen

De in opdracht van  De Kok Bouwgroep door Harthoorn Vlissingen b.v. in meerdere fases uit te voeren grond, riolerings en bestratingswerkzaamheden ten behoeve van de nieuwbouw van 54 sociale huurappartementen en 54 sociale huurwoningen op het project “Ravesteijnplein”...

Update werk project Oranjeplein te Oost-Souburg

Update werk project Oranjeplein te Oost-Souburg

In opdracht van Bouwgroep Peters B.V. voert Harthoorn Vlissingen b.v. fasegewijs diverse civieltechnische werkzaamheden uit op het project "Woonzorgcomplex WVO Zorg" gelegen aan het Oranjeplein Oost-Souburg. Het gaat hier dan o.a. om het uitgraven van een kelder, het...

Profiteer van onze hoge kwaliteit

Harthoorn Vlissingen b.v. beschikt voor het uitvoeren van grondwerk over vakbekwaam personeel en een zeer divers en modern wagenpark met goed onderhouden machines en voertuigen. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via 0118 – 46 61 30.

Klantenservice & Spoed

Interesse in onze diensten?

Offerte aanvragen

Klantenservice & Spoed