Vakkundig een fundering laten graven in Vlissingen, Zeeland

Harthoorn Vlissingen b.v. voert diverse soorten machinaal en/of handmatig grondwerk uit, zo ook een fundering laten graven door deze specialist, die werkt in heel Zeeland. Het gaat hier dan onder andere om graafwerkzaamheden en het verzetten van grond. Ook houden wij ons bezig met het (aan)leveren en aanbrengen van onder andere grond, zand en grind. Op deze manier heeft u de mogelijkheid een goede en stevige fundering te laten graven bij uw bedrijf of bij uw woning in Zeeland.

Gecertificeerd voor diverse disciplines

Specialist in grond, grondverzet en civiel

Ook voor verkoop en verhuur van materialen

 

Klantenservice & Spoed
0118 - 466 130 | 06 - 515 46 001

 

Interesse in onze diensten?
Offerte aanvragen ›

Interesse in onze diensten?

Fundering laten graven in Zeeland

Een stevige fundering laten graven voor verschillende bouwwerken in Zeeland

Ook het aanbrengen van diverse soorten verhardingen en funderingsmaterialen vallen onder het laten graven van een fundering, dus wij voeren deze werkzaamheden ook uit in de gehele provincie Zeeland. Onze specialisten leveren alles wat nodig is om een goede ondergrond te verkrijgen voor bijvoorbeeld nieuwbouw, divers straatwerk, de aanleg van een tuin of waterpartij en nog vele andere civieltechnische werken. Wij voeren deze werkzaamheden vakkundig uit voor verschillende partijen. Hiervoor gebruiken wij de modernste technieken en materialen. Zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen kunnen bij ons terecht.

Profiteer van onze hoge kwaliteit

Harthoorn Vlissingen bv beschikt voor het uitvoeren van grondwerk over vakbekwaam personeel en een zeer divers en modern wagenpark met goed onderhouden machines en voertuigen. Daarnaast gebruiken wij altijd de meest moderne werkwijzen Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via 0118 – 46 61 30.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen