Diverse kranen huren in regio Zeeland

Diverse kranen huren in regio Zeeland

 

Een kraan huren in Zeeland

Ook in Zeeland kunt u rekenen op de duurzame kranen van Harthoorn Vlissingen b.v. Wij bieden u materieel van de beste merken, in verschillende grootten en met verschillende laadcapaciteiten. U kunt onze machines inzetten voor groenvoorziening en grondwerken, als overheid, semi-overheid, groepswerker, hovenier of particulier.

Gravers en shovels

Veel van onze kranen zijn graafmachines of shovels. Een voorbeeld is de Yanmar van 700 kg. Met een breedte van amper 70 cm is deze machine uitermate geschikt voor kleine oppervlakten en moeilijk te bereiken plaatsen. Daarnaast kunt u hier ook verschillende grotere varianten terugvinden.

Groenvoorziening

Gras maaien, gewassen zaaien, bomen rooien of vijvers aanleggen: ook in de groenvoorziening kan een kraan wonderen doen. Dat bewijzen onze midikranen met verschillende uitrustingen zoals een sorteergrijper, een hegschaar of een maaikorf. Werkt u op een moeilijk te bereiken plaats? Dan raadt Harthoorn Vlissingen b.v. u alvast de Hitachi 135 aan, een binnendraaier met giek. 

Transportkranen

Heeft u uw kraan nodig voor het transport van bouwmaterialen, dan heeft Harthoorn Vlissingen b.v. de beste vervoerders op de markt klaarstaan. Een voorbeeld is de DAF XF met een kraan van 24 ton. U kunt er materialen zoals keerwanden, betonplaten of gevelstenen mee vervoeren én plaatsen. Van Mecalac biedt Harthoorn Vlissingen b.v.dan weer verschillende 6x6 voertuigen met laadkraan aan, waaronder de 3341 en de 3344. Deze kranen hebben een bereik tot 10 meter en kunnen tot 16 ton laden.

Andere kranen


Veelzijdig, tot slot, zijn onze roterende verreikers van Manitou, de MRT 2150 en de MRT 2540. Zij hebben een reikwijdte van 21,5 meter en zeer complete uitrustingen, zowel voor bouwwerken als voor groenvoorziening. 

Uw kraan huren in Zeeland?


Dat is zo gebeurd bij Harthoorn. Bel 0118 46 61 30 of 06 515 46 001 en laat ons uw noden weten. Mailen kan via mail@harthoornvlissingen.nl.