Grondverzet in Zeeland

Harthoorn Vlissingen b.v. is uw veelzijdige partner voor diverse soorten grondverzet in Zeeland en daarbuiten. Bij Harthoorn draait alles om het leveren van uitmuntend grondverzetwerk, ongeacht de omvang van het project of de precisie die het vereist. Onze diensten, aangeboden aan bedrijven, overheden en particulieren in en buiten Zeeland, omvatten zowel machinaal als handmatig grondverzet. Met een team van vakbekwame, goed opgeleide en flexibele medewerkers, samen met een groot en divers assortiment aan goed onderhouden machines en voertuigen, garanderen wij de hoogste kwaliteit in elk grondverzetproject. Onze machines en voertuigen zijn regelmatig rijdend te zien in Vlissingen, Goes, Terneuzen en omgeving.


Uw grond(verzet), onze zorg!

Gecertificeerd voor diverse disciplines

Specialist in grond, grondverzet en civiel

Ook voor verkoop en verhuur van materialen

 

Klantenservice & Spoed
0118 - 466 130 | 06 - 515 46 001

 

Interesse in onze diensten?
Offerte aanvragen ›

Interesse in onze diensten?

Twee werknemers grondverzetbedrijf Harthoorn in veiligheidskleding bij een grondverzetproject met een oranje graafmachine in Zeeland.

Uw partner voor grondverzetwerk

Bij Harthoorn Vlissingen b.v. begrijpen we het belang van betrouwbaar materieel voor grondverzet projecten. Alle materieel in ons bezit voldoet aan de strengste normen en wordt zorgvuldig onderhouden, waardoor wij grondverzet werkzaamheden op een snelle, veilige en effectieve manier kunnen uitvoeren. Of uw project nu binnen of buiten de provincie Zeeland ligt, ons team staat klaar om met hoge kwaliteit en efficiëntie te leveren.

Bespreek alle mogelijkheden met ons

Al het bij Harthoorn beschikbare materieel voor het uitvoeren van grondverzet voldoet aan de huidige normen en wordt goed onderhouden wat ervoor zorgt dat we grondverzet altijd op een goede, snelle en veilige manier kunnen uitvoeren. Ontdek deze mogelijkheden door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0118 – 46 61 30. Wij denken dan graag met u mee.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen