Het afvoeren van verschillende soorten grond

Afgesteld op uw wensen
Efficient en vakkundig
Gecertificeerd en Gediplomeerd personeel
Voordat er werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden, moet vaak eerst het afvoeren van de grond gebeuren. Dit kunnen verschillende soorten grond zijn. Zeker in Zeeland, waar zowel kleigronden als zandgronden te vinden zijn. Soms hebben we ook te maken met vervuilde grond. Ook in dit geval kan Harthoorn Vlissingen b.v. u helpen met het afvoeren van grond.

Het afvoeren van grond op verschillende manieren

Het afvoeren van grond kan op verschillende manieren gebeuren. Dit kan met hoogwaardige machines, maar ook handmatig. Bij grondverzet gebruiken wij diverse machines, die regelmatig worden gecontroleerd en dus altijd goed en veilig functioneren. Ook ons personeel is goed opgeleid, dus ook de wat lastigere klussen voeren wij graag uit. Denk hierbij aan het afvoeren van vervuilde grond.

Een vakkundige afwerking

Na het afvoeren van de grond moeten de werkzaamheden natuurlijk netjes worden afgerond. Hiervoor kunnen zand, grind en grond worden gebruikt, maar ook diverse verhardingen en verschillende  soorten funderingen. Zo kunnen er diverse civieltechnische werken worden uitgevoerd. Denk aan nieuwbouw, het aanleggen van tuinen, waterpartijen en verschillende soorten straatwerk. 

Vraag naar de mogelijkheden

Wanneer u grond wilt laten afvoeren of behoefte heeft aan andere grondverzetwerken, neemt u dan contact met ons op. Dit kan door het invullen van ons contactformulier, of door te bellen naar 0118 – 46 61 30. Dankzij onze veelzijdige dienstverlening voeren wij alle vormen van grondwerk en grondverzet uit. Vraag ons wat wij voor u kunnen betekenen
 • Grondwerk

  Harthoorn Vlissingen b.v. voert diverse soorten van machinaal en/of handmatig grondwerk uit. Dit met vakbekwaam personeel en zeer divers, modern en goed onderhouden machines en voertuigen.

 • Op- en overslag en gecertificeerde grondbank

  Voor op- en overslag, tijdelijke opslag en/of bewerking heeft Harthoorn Vlissingen b.v. circa 5 hectare verhard terrein gelegen op een zeer gunstige locatie nabij de A58.

 • Cultuurtechnische werken

  Voor het aanleggen van o.a. vijverpartijen en beschoeiingen beschikt Harthoorn Vlissingen b.v. over vakbekwaam personeel met bijbehorende moderne en goed onderhouden apparatuur en machines.

 • Transport

  Voor alle vormen van transport binnen de sector waarvoor Harthoorn Vlissingen b.v. haar werkzaamheden uitvoert biedt Harthoorn Vlissingen b.v. een passende oplossing.

 • Harthoorn-Machielse V.O.F.

  Voor het transport van vooral bouw gerelateerde producten.

 • Materieel

  Voor eigen gebruik en verhuur beschikt Harthoorn Vlissingen b.v. over een breed scala van modern en goed onderhouden materieel en voertuigen.

 • Zeven en sorteren

  Het zeven, sorteren en verkleinen van grond, zand, compost of steenachtige producten behoord ook tot de veelzijdige activiteiten van Harthoorn Vlissingen b.v..

 • Agrarisch loonwerk

  Voor de landbouwsector heeft Harthoorn Vlissingen b.v. wij de beschikking over oogstmachines voor granen, uien en aardappelen.

 • Groenvoorziening

  Voor de bewerkingen van zaaien tot rooien beschikt Harthoorn Vlissingen b.v. over vakbekwaam personeel die deze werkzaamheden uitvoeren met bijbehorende moderne en goed onderhouden machines.

 • Werkplaats

  Harthoorn Vlissingen b.v. beschikt over een modern uitgeruste en goed onderhouden werkplaats met o.a. een smeerput en bovenloopkraan.

 • Handel

  Aan bedrijven en particulieren levert Harthoorn Vlissingen b.v. diverse soorten materialen, o.a. zand, tuingrond, compost, houtsnippers en diverse nieuwe en 2e hands bestratingsmaterialen.

 • Erkend leerbedrijf

  Harthoorn Vlissingen b.v. is een SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend leerbedrijf.