Handel. Harthoorn Vlissingen b.v. beschikt over diverse soorten grondstoffen en producten, welke geleverd kunnen worden aan zowel bedrijven en particulieren

Zo leveren wij onder andere:

– Gecertificeerde grond;
– Gecertificeerd zand;
– Gecertificeerd menggranulaat (puin);
– Gebroken puin;
– Slakken;
– Tuingrond;
– Compost;
– Houtsnippers;
– Diverse nieuwe en gebruikte bestratingsmaterialen;
– Etc..

Deze diverse grondstoffen en producten zijn verkrijgbaar in verschillende opties: los, geclusterd, losgestort of in big-bags.

Deze diverse grondstoffen en producten kunnen door ons bij u op locatie worden bezorgd, ofwel worden opgehaald op onze locaties aan de Zuidbeekseweg 2 of Poortersweg 15 te Vlissingen.

Naast het leveren van diverse grondstoffen en producten hebben wij ook de mogelijkheid om diverse grondstoffen en producten in te nemen van zowel bedrijven en particulieren. Onder andere de volgende diverse grondstoffen en producten nemen wij in op één van onze, nader te bepalen locaties.

– Hout- en snoeiafval;
– Zand;
– Grond;
– (Sloop)puin;
– Etc..


Vragen? Vul het contactformulier in!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Uitvoeren transport door Harthoorn Vlissingen b.v.

Uitvoeren transport door Harthoorn Vlissingen b.v.

Harthoorn Vlissingen b.v. mag voor Herder wederom het transport verzorgen. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0sgJPW96V6AWuTiNnqiv2BdfoiLxzLZnHN2iw79GnX1g4aobT8dYNJ2VQHM1DhoMGl&id=191535060933777  Bereik meer met Herder Herder ontwikkelt en bouwt...

Klantenservice & Spoed