Harthoorn Vlissingen b.v. heeft een jong gebruikte Mecalac 8MCR rupsgraafmachine aan zijn machinepark toegevoegd en daarna gelijk aan het werk gezet

Deze rupsgraafmachine wordt onder andere ingezet voor het graven van kleinere bouwputten, cultuurtechnische werkzaamheden, tuinaanleg en spit- en plantwerkzaamheden.

De rupsgraafmachine is uitgerust met standaard uitrustingstukken en enkele extra opties te weten een afneembaar draaikantelstuk met bijbehorende hulpstukken (inclusief kantelautomaat) en een DC 2 besturing van Engcon. Dit om in een hoek te kunnen afwerken. Ook is de rupsgraafmachine uitgerust met een Eartworks GPS systeem.

Onze vaste Mecalac machinist Jacco de Looff gaat hier de komende jaren veel plezier aan beleven en kan met deze rupsgraafmachine inclusief de extra opties gemakkelijker bijbehorende werkzaamheden uitvoeren.

 

Vragen? Vul het contactformulier in!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Divers hijswerk met behulp van een verreiker

Divers hijswerk met behulp van een verreiker

Het in opdracht van De Kok Bouwgroep door Harthoorn Vlissingen b.v. uitvoeren van diverse grondwerken op de projectlocatie De Dempo gelegen op het Scheldekwartier te Vlissingen. [video width="478" height="850"...

Klantenservice & Spoed

Harthoorn