Harthoorn Vlissingen b.v. voegt een nieuwe, krachtige Magni RTH 5.25SH roterende verreiker aan zijn machinepark toe

Deze nieuwe, krachtige Magni RTH 5.25SH roterende verreiker is compact, zeer wendbaar, dankzij de roterende functie inzetbaar op moeilijk bereikbare plaatsen en voldoet aan een breed scala aan toepassingen voor in de bouw en industrie.

De Magni RTH 5.25SH roterende verreiker combineert de functies van 3 machines in 1.

De Magni RTH 5.25SH roterende verreiker is uitermate geschikt voor het snel en makkelijk transporteren en verplaatsen van materieel, is multifunctioneel inzetbaar dankzij zijn sterke kenmerken, heeft een hefhoogte van 24,60 meter, een hefvermogen van 4.999 kg en een reikwijdte van 19 meter.

De nieuwe roterende verreiker die Harthoorn Vlissingen b.v. heeft aangeschaft  is uitgevoerd met een hijs jip, een roterend vorkenbord en een koplier. Ook is de roterende verreiker in te zetten als hoogwerker met een werkbak tot maximaal 6 meter breed.

De RTH-serie roterende verreikers zijn uitgerust met schaarstabilisatoren voor meer veiligheid en stabiliteit bij het uitvoeren van werkzaamheden en voorzien van een cabine met overdruk en airco, waardoor een veilig en aangenaam werkklimaat in de cabine wordt gegarandeerd. Deze verreikers zijn o.a. geschikt voor werkzaamheden waar een verhoogde kans is op een vervuilde omgevingslucht, zoals asbestwerkzaamheden, werkzaamheden met verontreinigde grond en werken in tunnels.

 

Vragen? Vul het contactformulier in!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Klantenservice & Spoed

Harthoorn