Harthoorn Vlissingen b.v., wat doen en kunnen ze allemaal, medewerker van de week

Werkplaats
Ik ben Bart Maljaars, monteur bij Harthoorn. Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren en om oplossingsgericht te werken. Op deze manier begeleid ik ook onze monteurs in opleiding. Harthoorn is een erkend leerbedrijf dus we bieden mensen die interesse hebben in het vakgebied de mogelijkheid om een bijbehorende opleiding te volgen en het geleerde onder deskundige begeleiding in de praktijk te brengen. Samen met mijn collega’s in de werkplaats vormen we het technische en mechanische hart van het bedrijf.
Als monteur bij Harthoorn is geen dag hetzelfde en kom je steeds voor nieuwe technische uitdagingen te staan. In onze moderne werkplaats voeren ik en mijn collega’s dagelijks reparaties en revisies uit aan het uitgebreide en diverse wagen- en machinepark. Dit zowel voor onze eigen voertuigen en machines als voor die van externe opdrachtgevers. We zorgen ook voor het preventieve onderhoud en voeren (nood)reparaties uit op buitenlocaties met behulp van goed uitgeruste servicebussen.
Om onze kennis en vaardigheden in ons vakgebied up-to-date te houden, volgen we regelmatig cursussen en wisselen we ervaringen uit met andere monteurs. In de steeds veranderende wereld van wagens en machines ben je immers nooit uitgeleerd en het is een leuke en leerzame uitdaging om zowel individueel als samen met het team de theoretische kennis in de praktijk te brengen. Soms is het een flinke uitdaging, maar als we uiteindelijk het eindresultaat bereiken geeft dat voldoening en energie voor de volgende klussen die op ons wachten.

Vragen? Vul het contactformulier in!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Divers hijswerk met behulp van een verreiker

Divers hijswerk met behulp van een verreiker

Het in opdracht van De Kok Bouwgroep door Harthoorn Vlissingen b.v. uitvoeren van diverse grondwerken op de projectlocatie De Dempo gelegen op het Scheldekwartier te Vlissingen. [video width="478" height="850"...

Klantenservice & Spoed

Harthoorn