HARTHOORN VLISSINGEN NEEMT DE TWEEDE HITACHI ZX150W-7 IN ONTVANGST

Harthoorn Vlissingen b.v. kocht twee nieuwe HITACHI ZX150W-7 mobiele graafmachines, waarvan de eerste begin dit jaar werd afgeleverd op hun locatie te Sluiskil. De tweede machine was bestemd voor machinist Henrik van der Hout , die daar uiteraard bijzonder mee in z’n nopjes was.

Henrik had al de nodige draai-ervaring op een HITACHI ZX140W-5, maar de 7-serie is een wereld van verschil. Met name het comfort voor de machinist maakt het verschil erg duidelijk. Onder andere het overzichtelijke LCD scherm, cruise-control, automatische rem, parallelruitenwisser, DAB+ en Bluetooth maken de cabine van de nieuwe ZX-7 serie tot een aangename werkplek.

Harthoorn Vlissingen b.v. bestelde op de standaard al van veel opties voorziene machine nog de nodige extra’s. Zo maken de dansonderdrukking op de hefcilinders, een Groeneveld centraal vetsmeersysteem, een SMP ST15 draaikantelstuk met grijpermodule, en Nokian banden in de maat 600/50 x22,5 het tot een zeer complete machine.

https://www.pladdet.nl/nl/nieuws/harthoorn-vlissingen-neemt-de-tweede-hitachi-zx150w-7-in-ontvangst/

Vragen? Vul het contactformulier in!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Harthoorn ook internationaal!

Harthoorn ook internationaal!

Dik 850 km enkele reis voor het afleveren en plaatsen van rijplaten. Ook dat kan natuurlijk allemaal door Harthoorn Vlissingen b.v. geregeld en gefaciliteerd worden. Vive la France!    

Klantenservice & Spoed