HITACHI Z210LC-6

Harthoorn Vlissingen b.v. voegt een HITACHI Z210LC-6 aan zijn machinepark toe.

Pladdet leverde op een dag na de Pasen een mooie HITACHI ZX210LC-6 af bij Harthoorn Vlissingen b.v.. Deze keer betrof het een bijna nieuwe HITACHI ZX210LC-6 die na een volledige technische en optische onderhoudsbeurt aan de HITACHI vloot van Harthoorn Vlissingen b.v. werd toegevoegd.

De geleverde HITACHI ZX210LC-6 is een machine met een eigen gewicht van ca 22 ton en is voorzien van een ISUZU commonrail dieselmotor, die dankzij een oxidatiekatalysator en een AdBlue systeem voldoet aan de Tier IV emissie-eis. Dankzij het geavanceerde Hitachi Trias hydraulisch systeem, dat onder meer bestaat uit drie hydraulische pompen, wordt zeer efficiënt met brandstof omgegaan.

Pladdet voorzag de machine op verzoek van Harthoorn Vlissingen b.v. van een Groeneveld vetsmeersysteem, BroAir overdrukfilterinstallatie, hydraulische sloop-, en sorteerfuncties, LED verlichting, treeplanken zowel links als rechts aan de machine en een kettingkist in de onderwagen. Sitech voorzag de machine van een GPS voorbereiding voor het Trimble Earthworks systeem.

De machine werd verder compleet met een CW40 hydraulisch snelwisselsysteem en een grondbak van ca. 1.450 ltr.

Vragen? Vul het contactformulier in!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Vacature leerling kraanmachinist

Vacature leerling kraanmachinist

Binnen het team van Harthoorn Vlissingen b.v. hebben we door uitbreiding van de werkzaamheden een vacature voor een leerling kraanmachinist. Het gaat hier om een veelzijdige en afwisselende functie en er wordt gewerkt met modern materieel. Harthoorn Vlissingen b.v....

Transport Harthoorn-Machielse V.O.F.

Transport Harthoorn-Machielse V.O.F.

Harthoorn-Machielse V.O.F. is gespecialiseerd in transport van bouw- en infra materialen, van 1 pallet tot 30.000kg. Harthoorn-Machielse V.O.F., onderdeel uitmakend van Harthoorn Vlissingen b.v,., is uitgerus met een modern wagenpark met kranen inclusief diverse...

Klantenservice & Spoed