Materieel

Een moderne landbouwtractor met een graafarm aan het werk op een agrarisch veld, onder een helderblauwe lucht. Het toont de diversiteit en de efficiëntie van de machines van Harthoorn Vlissingen in agrarisch loonwerk.

Agrarisch loonwerk

De afdeling loonwerk van Harthoorn Vlissingen b.v. bestaat o.a. uit oogstmachines voor granen, uien en aardappelen en diverse machines voor zware grondbewerking.

Een krachtige shovel en graafmachine van Harthoorn Vlissingen aan het werk op een bouwterrein, getuige van de robuuste en veelzijdige grondverzetcapaciteiten van het bedrijf.

Graafmachines & shovels

Voor voornamelijk de verhuur en de kleinschalige eigen projecten beschikt Harthoorn Vlissingen b.v. over een uitgebreid en modern machinepark aan graafmachines en shovels.

Een graafmachine van Harthoorn Vlissingen actief in groenvoorziening, waarbij hij zorgvuldig werkt aan het onderhouden van een groene omgeving, wat de betrokkenheid bij landschapsbeheer en milieu benadrukt.

Groenvoorziening

Voor het verrichten van werkzaamheden die betrekking hebben op groenvoorziening beschikt Harthoorn Vlissingen b.v. over een uitgebreid modern en goed onderhouden machinepark.

De op- en overslagfaciliteiten van Harthoorn Vlissingen, waarbij diverse grondstoffen efficiënt worden verwerkt, getuigend van de logistieke capaciteiten en de bijdrage aan de bouwsector.

Op- en overslag

Voor de op- en overslag, tijdelijke opslag of bewerking van o.a. grond, zand, compost en steenachtige materialen heeft Harthoorn Vlissingen b.v. circa 5 hectare verhard terrein gelegen op een zeer…

Een vrachtwagen van Harthoorn Vlissingen, volgeladen met bouwmaterialen, klaar om te vertrekken vanaf een bouwplaats, wat de betrouwbaarheid en de uitgebreide transportdiensten van het bedrijf weerspiegelt.

Transport

Voor het wegtransport heeft Harthoorn Vlissingen b.v. de beschikking over een breed assortiment voertuigen o.a. bestaande uit een
dieplader, kiptrailer, steentrailer, platte trailer, tautliner…

Een verreiker van Harthoorn Vlissingen in gebruik tijdens een stedelijk evenement in de avond, wat de flexibiliteit en de brede inzetbaarheid van de apparatuur van het bedrijf aantoont.

Diversen

Harthoorn Vlissingen b.v. beschikt over een uitgebreid, modern en goed onderhouden machinepark.