Diversen

Bomag BW 213 trilwals

Lees meer

Harthoorn Vlissingen b.v. heeft geinvesteerd in een Bomag BW 213 trilwals. Deze trilwals heeft een gewicht van 13 ton.

Hulpstukken en klein materieel

Lees meer

Onder de rubriek diversen, heeft Harthoorn Vlissingen b.v. een groot aantal hulpstukken en klein materieel staan, waarvan de toepassingen zeer divers zijn.

Kijkt u zelf maar. Heeft u vragen of ziet u niet wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Renault Master servicebus

Lees meer

Voor het uitvoeren van reparaties aan ons eigen- en materiaal van derden heeft Harthoorn Vlissingen b.v. de beschikking over een compleet ingerichte Renault master servicebus.

 

Servicebus

Lees meer

Voor het uitvoeren van reparaties aan ons eigen- en materiaal van derden heeft Harthoorn Vlissingen b.v. de beschikking over een compleet ingerichte servicebus.

Manitou MRT 2150

Lees meer

Is een roterende verreiker met een bereik van 21,5 meter. Deze machine is vrij compleet uitgerust met hulpstukken voor gebruik in de bouw. Als extra is een werkbak om de machine compleet te maken voor zowel het gebruik in de bouw als in de groenvoorziening voor het onderhoud van bomen.

Manitou MRT 2540

Lees meer

Is een roterende verreiker met een bereik van 25 meter. Deze machine is vrij compleet uitgerust met hulpstukken voor gebruik in de bouw. Als extra is een werkbak om de machine compleet te maken voor zowel het gebruik in de bouw als in de groenvoorziening voor het onderhoud van bomen.

Diepspitmachine

Lees meer

Voor het verbeteren van de cultuur van uw landbouwgrond heeft Harthoorn Vlissingen b.v. een diepspitmachine van 3 meter breed die tot een diepte van 80 a 90 cm kan spitten.

Trekker met rolbezem

Lees meer

Voor het reinigen van fietspaden, wegen enz. heeft Harthoorn Vlissingen b.v. een hydraulisch aangedreven rolbezem. Deze hangt vooraan de trekker, met als voordeel dat het vuil niet eerst wordt aangereden.

RAV0 330

Lees meer

Voor het vegen van wegen, fiets- en voetpaden heeft Harthoorn Vlissingen b.v. de beschikking over een RAVO veegmachine.

Deze machine is uitgerust met oa:

  • 3e borstel;
  • Hogedrukspuit;
  • Kolkenzuiger.

RAVO 330 CD

Lees meer

Voor het vegen van wegen, fiets- en voetpaden hebben wij de beschikking over een RAVO veegmachine.

Deze machine is uitgerust met oa:

  • 3e borstel
  • Containerdump
  • Hogedrukspuit

Waterwagen 12,5 m3

Lees meer

12,5 m3 waterwagen met hogedrukpomp tot 180 bar. mDeze multifunctionele waterwagen kan worden ingezet voor de volgende werkzaamheden: 

  • Doorspuiten duikers;
  • Reinigen hoofdriool;
  • Spuiten van bronneringsfilters;
  • Hydraulisch bedienbare voorziening inclusief flowmeter om bomen en struiken water te geven.

Waterwagen 10m3

Lees meer

Deze waterwagen met een inhoud van 10.000 liter is op afstand bedienbaar middels een radiografische afstandsbediening en heeft o.a. een vacuümpomp, zuigarm en een kiepfunctie met een hydraulische achterklep.

Nido Stratos zoutstrooier

Lees meer

Deze combinatie is uitermate geschikt voor het sneeuw- en ijsvrij houden van uw parkeer-  en/of bedrijfsterrein en toegangspaden.

Powerscreen Warrior 1400 schudzeef

Lees meer

Voor het zeven van grond, puin, zand, asfalt, compost en dergelijke materialen is deze zeef zeer geschikt. Dit komt omdat de zeef is voorzien van een zeefdek.

De zeefdekken kunnen afhankelijk van het te zeven product vrij gemakkelijk worden uitgewisseld.

De Powerscreen Warrior is voorzien van afstandsbediening waardoor hij vanuit de kraan is te bedienen.

Frontklepelmaaier

Lees meer

Voor het maaien van bermen heeft Harthoorn Vlissingen b.v. een fronklepelmaaier van 2,5 meter breed en voorzien side shift.

Update werk AMC

Update werk AMC

De door Harthoorn Vlissingen b.v. uit te voeren grond- en overige civieltechnische werkzaamheden op de locatie van AMC gelegen aan de Denemarkenweg 4 te Ritthem zijn in een volgende fase beland. Uitgelichte werkzaamheden: uitvoeren divers bestratingswerk en het...

Klantenservice & Spoed