Nieuwe Case IH Puma 200 CVX/Drive AFS 200 trekker voor Harthoorn Vlissingen b.v.

De Case Puma CVX/Drive AFS 200 trekker heeft zich ruimschoots bewezen als de belichaming van eersteklas kwaliteit. Deze trekker is gebouwd in Oostenrijk en uitgerust met een beproefde CVX continu variabele transmissie, de nieuwste FPT-motortechnologie en houdt de standaarden die door zijn voorgangers zijn gezet hoog.

Case IH voert al de toon aan in continu variabele transmissies sinds de allereerste ontwikkeling voor gebruik op tractoren, en doet dat nu nog steeds met productontwikkelingen waarmee we op het gebied van het allerbeste in brandstofefficiënte vermogensoverdracht aan de top blijven. Dankzij een intuïtief bedieningssysteem zijn de Puma CVX-modellen even gebruiksvriendelijk als zuinig; je kunt erop springen en wegrijden, waardoor ze ideaal zijn voor alle soorten bestuurders, van seizoensarbeiders tot fulltime bestuurders.

Vragen? Vul het contactformulier in!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Divers hijswerk met behulp van een verreiker

Divers hijswerk met behulp van een verreiker

Het in opdracht van De Kok Bouwgroep door Harthoorn Vlissingen b.v. uitvoeren van diverse grondwerken op de projectlocatie De Dempo gelegen op het Scheldekwartier te Vlissingen. [video width="478" height="850"...

Klantenservice & Spoed

Harthoorn