Bedrijvendag Calvijn College, Harthoorn Vlissingen b.v. was er natuurlijk ook bij

Afgelopen donderdag 21 september was Harthoorn Vlissingen b.v. aanwezig bij de 1e editie van de bedrijvendag op de locatie Kerkpolder van het Calvijn College te Krabbendijke. Het was om diverse redenen een zeer geslaagde bedrijvendag met veel enthousiaste en leergierige jongeren.

Op deze manier worden jongeren wegwijs gemaakt in de diverse beroepen waar ze later eventueel mee aan de slag kunnen gaan en met welke opleidingen je bij Harthoorn Vlissingen b.v. op diverse manieren en in diverse vakgebieden aan de slag kan.

Harthoorn Vlissingen b.v. is een erkend leerbedrijf dat is aangesloten bij de SSB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en heeft voor diverse aan Harthoorn Vlissingen b.v. gerelateerde werkzaamheden met bijbehorende opleidingen regelmatig diverse stageplekken en/of leerbanen beschikbaar.

Leren en werken

Een leerbaan combineert leren en werken in een bedrijf. Voor werkenden en (toekomstig werkzoekenden) bieden leerbanen verschillende voordelen te weten:

• Medewerkers combineren werken met leren;
• Er is veel aandacht voor de praktijk;
• Leerbanen zijn ideaal voor omscholing naar de sector;
• Erkende leerbedrijven staan garant voor de kwaliteit;
• De scholing maakt deel uit van het mbo;
• Herkenbare diploma’s, certificaten en praktijkverklaringen bevorderen duurzame inzetbaarheid;
• Leerbanen bieden veel mogelijkheden voor maatwerk.

Via de link https://lnkd.in/gZvGiuU kunt u op de website van SBB opzoeken welke erkenningen Harthoorn als erkend leerbedrijf allemaal heeft.

Op de website van Stagemarkt (www.stagemarkt.nl) kunt u via de zoekfunctie opzoeken welke stageplekken en/of leerbanen er bij Harthoorn allemaal beschikbaar zijn.

Interesse? U kunt ons per mail via mail@harthoornvlissingen.nl of telefonisch via 0118466130 benaderen.

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanleggen blusleiding

Aanleggen blusleiding

Het door Harthoorn Vlissingen b.v. aanleggen van een blusleiding op een deel van de locatie van AMC gelegen aan de Denemarkenweg 4 Ritthem.

Lees meer
Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v. is een modern, innovatief bedrijf dat actief is in- en op diverse handelingen met grond en puin, grondverzet, op- en overslag, civieltechnische werken, cultuurtechnisch gebied, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport, handel en...

Lees meer