Grondbank Harthoorn Vlissingen b.v.

Harthoorn Vlissingen b.v. heeft een BRL 9335, protocol 9335-1 gecertificeerde grondbank. Deze grondbank is grotendeels gelegen op de locatie van het voormalig Olau terrein aan de Poortersweg 15 te Vlissingen en deels gelegen op de locatie Zuidbeekseweg 2 te Vlissingen.

Harthoorn Vlissingen b.v. mag en kan dus onder certificaat herbruikbare grond innemen, verwerken, bewerken en uitgeven. Het gaat hier dan om klasse Landbouw-natuur, klasse Wonen of klasse Industrie herbruikbare grond.

Wilt u hier gebruik van maken en/of hierover geheel vrijblijvend informatie of advies willen hebben neem dan gerust per mail of telefonisch contact met ons op via mail@harthoornvlissingen.nl of 0118-466130.

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanleggen blusleiding

Aanleggen blusleiding

Het door Harthoorn Vlissingen b.v. aanleggen van een blusleiding op een deel van de locatie van AMC gelegen aan de Denemarkenweg 4 Ritthem.

Lees meer
Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v. is een modern, innovatief bedrijf dat actief is in- en op diverse handelingen met grond en puin, grondverzet, op- en overslag, civieltechnische werken, cultuurtechnisch gebied, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport, handel en...

Lees meer