Harthoorn Vlissingen b.v. heeft een nieuwe HITACHI ZX150W-7 mobiele graafmachine met toebehoren aan zijn al zeer grote en gevarieerde machinepark toegevoegd

Deze nieuwe HITACHI ZX150W-7 mobiele graafmachine heeft o.a. een overzichtelijk LCD scherm, cruise-control, een automatische rem, een parallelruitenwisser en de DAB+ en Bluetooth maken de cabine van de nieuwe ZX-7 serie tot een aangename werkplek.

Nodige extra’s
Harthoorn Vlissingen b.v. bestelde op deze standaard al van veel opties voorziene mobiele graafmachine nog de nodige extra’s. Zo maken de dansonderdrukking op de hefcilinders, een Groeneveld centraal vetsmeersysteem, een SMP ST15 draaikantelstuk met grijpermodule, en Nokian banden in de maat 600/50 x22,5 deze mobiele graafmachine tot een zeer complete graafmachine.

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanleggen blusleiding

Aanleggen blusleiding

Het door Harthoorn Vlissingen b.v. aanleggen van een blusleiding op een deel van de locatie van AMC gelegen aan de Denemarkenweg 4 Ritthem.

Lees meer
Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v. is een modern, innovatief bedrijf dat actief is in- en op diverse handelingen met grond en puin, grondverzet, op- en overslag, civieltechnische werken, cultuurtechnisch gebied, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport, handel en...

Lees meer