Harthoorn Vlissingen b.v. is MONO-held! Rij MONO, ga ongestoord onderweg!

In de maand april gaat Harthoorn Vlissingen b.v. MONO! Hiermee is Harthoorn Vlissingen b.v. één van de MONO-helden in de provincie Zeeland. We roepen onze werknemers op om zich achter het stuur niet te laten afleiden door hun mobiele telefoon, maar de aandacht bij het verkeer te houden.

MONO-helden

Kees Harthoorn, eigenaar van Harthoorn Vlissingen b.v. en Martin de Leeuw, medewerker van Harthoorn Vlissingen b.v., ondertekenden op 27 maart 2023 de MONO belofte en namen het spreekwoordelijke estafettestokje over van een andere MONO-held te weten Melse Maljaars B.V. uit Aagtekerke. Harthoorn Vlissingen b.v. verklaart hiermee dat zij hun medewerkers op een leuke, leerzame en educatieve manier erop gaan wijzen om MONO te gaan rijden. Om veiligheid voorop te stellen hoeven werknemers onderweg niet bereikbaar te zijn. Dat appje of telefoontje kan best even wachten.

Onderweg bellen verdubbelt namelijk het risico op een ongeval, wanneer je onderweg een tekst leest of typt is de kans hierop wel zes keer groter.

Veiligheid en verkeersveiligheid is en blijft een heel belangrijk aandachtspunt bij Harthoorn Vlissingen b.v.. Met deze MONO Helden campagne willen we als Harthoorn Vlissingen b.v. het gesprek en de aandacht voor het onderwerp blijvend stimuleren en onder de aandacht brengen.

Zo rijd je MONO

MONO is ongestoord onderweg zijn, zonder afleiding van appjes, social media of ingewikkelde navigatiebesturing. Je kunt je telefoon op MONO zetten door deze tijdens het rijden op ‘stil’ of ‘niet storen’ te zetten. Daar zijn gelukkig instellingen voor die je daarbij kunnen helpen. Zet je iOS of Android telefoon op MONO!

MONO in de Provincie Zeeland

De MONO-helden campagne is een initiatief van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) om afleiding in het verkeer bij werkgevers en werknemers in de provincie Zeeland tegen te gaan. Organisaties in de provincie Zeeland kunnen zich kosteloos aansluiten als MONO-held en op deze manier aandacht vragen voor verkeersveiligheid binnen de organisatie. De MONO-helden toolkit is te downloaden via www.rovz.nl/toolkit.

Links naar bijbehorende berichten:

https://www.rovz.nl/nieuws/harthoorn-vlissingen-neemt-het-mono-helden-stokje-over?fbclid=IwAR157PqVRUmGfs9oS34kgDB7tqzjnFfPmzgWtEKxpewYjRMnroCEtjjDo70

https://lnkd.in/em_8Uh7

https://lnkd.in/e8CF3apt

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.