Harthoorn Vlissingen b.v., wat doen en kunnen ze allemaal, medewerker van de week


Gecertificeerde grondbank, op- en overslag, zeven en sorteren

Martin de Leeuw, coördinator en adviseur grond en milieu

In het hart van Harthoorn Vlissingen werkt Martin de Leeuw als coördinator en adviseur grond en milieu. Met passie en expertise zorgt hij samen met zijn toegewijde collega’s ervoor dat de in- en uitgifte van grond vlekkeloos verloopt.

De handelingen omvatten onder andere het op- en overslaan, zeven en sorteren van grond. Dit alles gebeurt op de meest praktische en rendabele manier, uiteraard volgens de geldende regel- en wetgeving. Het is een bijzondere trots voor Harthoorn Vlissingen om een BRL 9335, protocol 9335-1 gecertificeerde grondbank te zijn. Dit certificaat stelt hen in staat om herbruikbare grond in te nemen, te verwerken, te bewerken en uit te geven, met een focus op maximale klasse Industrie herbruikbare grond.

Een belangrijk knooppunt voor deze activiteiten is het voormalige Olau-terrein aan de Poortersweg 15 in Vlissingen waar Harthoorn beschikt over een ruime en volledig afsluitbare grondbank. Op dit terrein kunnen ze een scala aan werkzaamheden uitvoeren, waaronder het innemen, bewerken en uitgeven van grond volgens de BRL 9335, protocol 9335-1. Ook op hun hoofdlocatie aan de Zuidbeekseweg 2 in Vlissingen wordt grond ingenomen, zij het op kleinere schaal.

Bij al deze processen speelt goed opgeleid en ervaren personeel een cruciale rol, dat wordt ondersteund door moderne en goed onderhouden machines, voertuigen en gereedschappen.

Bij Harthoorn draait alles om zorg voor uw grond. Met hun toewijding en vakkennis zorgen ze ervoor dat grond op verantwoorde wijze wordt beheerd en benut.

Maar Harthoorn is meer dan alleen grond(werk). Het is een bedrijf dat gedreven wordt door passie voor het vak en oog heeft voor duurzaamheid en kwaliteit in alles wat ze doen.

Dus, als het gaat om grond, is Harthoorn uw betrouwbare partner. Ze staan klaar om de juiste oplossingen te bieden voor al uw grondgerelateerde behoeften.

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Bomen rooien

Bomen rooien

Het in opdracht van Sandee Groen door Harthoorn Vlissingen b.v. rooien van bomen aan de Prins Hendrikweg te Vlissingen.

Lees meer