Harthoorn Vlissingen b.v., wat doen en kunnen ze allemaal, medewerker van de week

Civieltechnische en cultuurtechnische werken

Jacco de Looff, machinist en specialist Mecalac machine en Jaco Maljaars, allround grondwerker

Jacco de Looff is een zeer ervaren Mecalac specialist bij Harthoorn. Jaco Maljaars is een zeer allround en ervaren grondwerker. Ze werken vaak als koppel samen en vullen elkaar heel goed aan. Dus in plaats van het zogenaamde A-team het J-team. Beiden kunnen ze met hun jarenlange ervaring zowel zelfstandig als in teamverband werken en hun praktijkkennis goed overbrengen op de wat jongere generatie. Echte praktijkmannen en geen woorden maar daden dus. Jacco en Jaco kunnen, indien nodig en gewenst, ook voor diverse andere civieltechnische en cultuurtechnische werkzaamheden ingezet worden. Het is altijd fijn en praktisch om zulke allround en ervaren personen als Jacco en Jaco in het team van Harthoorn Vlissingen te hebben.

Harthoorn de specialist in civieltechnische en cultuurtechnische werken

Harthoorn voert civieltechnische en cultuurtechnische werken uit voor groenvoorzieners, overheden, semi-overheden, hoveniers, overige bedrijven en particulieren. Dit doet Harthoorn al vele tientallen jaren waardoor zij zeer ruime praktische ervaring hebben voor het uitvoeren van civieltechnische en cultuurtechnische werken. Dit alles met vakbekwaam en goed opgeleid personeel en met verschillende machines, voertuigen en hulpstukken. Zo kunt u ervan uitgaan dat al onze (grond)werkzaamheden altijd met een hoge kwaliteit worden uitgevoerd en opgeleverd. Wij zijn op deze manier een zeer veelzijdig en multifunctioneel inzetbaar. Dit voor zowel grotere en kleinere projecten.

De bij de door Harthoorn uit te voeren civieltechnische en cultuurtechnische in te zetten machines, voertuigen en hulpstukken voldoen aan de hedendaagse eisen, zijn goed onderhouden en zijn allemaal van hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen de uit te voeren civieltechnische en cultuurtechnische maar ook overige uit te voeren werkzaamheden op een goede, snelle en veilige manier worden uitgevoerd.

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanleggen blusleiding

Aanleggen blusleiding

Het door Harthoorn Vlissingen b.v. aanleggen van een blusleiding op een deel van de locatie van AMC gelegen aan de Denemarkenweg 4 Ritthem.

Lees meer
Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v. is een modern, innovatief bedrijf dat actief is in- en op diverse handelingen met grond en puin, grondverzet, op- en overslag, civieltechnische werken, cultuurtechnisch gebied, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport, handel en...

Lees meer