Harthoorn Vlissingen b.v., wat doen en kunnen ze allemaal, medewerker van de week

Erkend leerbedrijf

Marten Wisse, leerling opleiding kraanmachinist/grondverzet

Marten Wisse is een jonge, leergierige en spontane leerling kraanmachinist/grondverzet die zijn BBL opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg) volgt bij opleidingscentrum Curio te Bergen op Zoom. Een BBL opleiding is anders dan een BOL opleiding. Bij het volgen van een BBL opleiding doe je veel praktijkervaring op en ben je één dag in de week op school voor het volgen van de theoretische kant van de opleiding.

Marten is bij Harthoorn multifunctioneel inzetbaar en hij is erg geïnteresseerd in alle vormen van werkzaamheden die we uitvoeren. Hij vindt het fijn en erg leerzaam om, zoveel mogelijk, verschillende werkzaamheden uit te voeren. Zo kan hij van meerdere ervaren collega’s de kneepjes van het vak leren en deze opgedane praktijkervaringen gebruiken voor zijn huidige en eventueel toekomstige opleidingen.

Harthoorn is een erkend leerbedrijf dat is aangesloten bij de SSB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en heeft voor diverse aan Harthoorn Vlissingen b.v. gerelateerde werkzaamheden met bijbehorende opleidingen regelmatig diverse stageplekken en/of leerbanen beschikbaar.

Leren en werken

Een leerbaan combineert leren en werken in een bedrijf. Voor werkenden en (toekomstig werkzoekenden) bieden leerbanen verschillende voordelen te weten:

• Medewerkers combineren werken met leren;

• Er is veel aandacht voor de praktijk;

• Leerbanen zijn ideaal voor omscholing naar de sector;

• Erkende leerbedrijven staan garant voor de kwaliteit;

• De scholing maakt deel uit van het mbo;

• Herkenbare diploma’s, certificaten en praktijkverklaringen bevorderen duurzame inzetbaarheid;

• Leerbanen bieden veel mogelijkheden voor maatwerk.

Via de link https://zoeken-mijn.s-bb.nl/ kunt u op de website van SBB opzoeken welke erkenningen Harthoorn als erkend leerbedrijf allemaal heeft.

Op de website van Stagemarkt (www.stagemarkt.nl) kunt u via de zoekfunctie opzoeken welke stageplekken en/of leerbanen er bij Harthoorn allemaal beschikbaar zijn.

Interesse? U kunt ons per mail via mail@harthoornvlissingen.nl of telefonisch via 0118466130 benaderen.

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Bomen rooien

Bomen rooien

Het in opdracht van Sandee Groen door Harthoorn Vlissingen b.v. rooien van bomen aan de Prins Hendrikweg te Vlissingen.

Lees meer