Harthoorn Vlissingen b.v., wat doen en kunnen ze allemaal, medewerker van de week

Grondwerk

Wilco Corre, machinist

Wilco Corre is al vele jaren een zeer ervaren, graag geziene, allround machinist bij Harthoorn. Wilco is met zijn schat aan ervaring iemand die heel goed zelfstandig kan werken en samen met enkele andere, ervaren collega’s de nestor van de machinisten. Samen met enkele andere ervaren collega’s brengt Wilco graag zijn jongere collega’s de fijne kneepjes van het vak genaamd “machinist” bij.

Wilco Corre is inzake het uitvoeren van vooral mechanisch grondwerk van alle markten thuis. Samen met zijn kraan vormt hij een perfect op elkaar ingestelde en ingespeelde twee-eenheid. Dit voor zowel het maken van de zogenaamde vele meters, grondverzet, precisiewerk en alle overige, bijbehorende civieltechnische werkzaamheden.

Harthoorn voert voor zowel bedrijven, overheden en particulieren diverse soorten van machinaal en/of handmatig grondwerk uit. Dit doen ze met vakbekwaam en goed opgeleid personeel en met verschillende machines en voertuigen. Zo kunt u ervan uitgaan dat onze zeer diverse (grond)werkzaamheden altijd met een hoge kwaliteit worden uitgevoerd en opgeleverd. Wij zijn op deze manier een zeer veelzijdig en ervaren grondwerk- en grondverzetbedrijf.

Harthoorn heeft voor het uitvoeren van grondwerk en bijbehorende werkzaamheden vele grondverzetmachines, maar ook vele overige machines, voertuigen en materiaal beschikbaar. Dit ook voor de verhuur ervan. Al onze machines, voertuigen en materieel voldoen aan de hedendaagse eisen, zijn goed onderhouden en zijn allemaal van hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen de uit te voeren grondwerkzaamheden op een goede, snelle en veilige manier worden uitgevoerd.

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanleggen blusleiding

Aanleggen blusleiding

Het door Harthoorn Vlissingen b.v. aanleggen van een blusleiding op een deel van de locatie van AMC gelegen aan de Denemarkenweg 4 Ritthem.

Lees meer
Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v. is een modern, innovatief bedrijf dat actief is in- en op diverse handelingen met grond en puin, grondverzet, op- en overslag, civieltechnische werken, cultuurtechnisch gebied, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport, handel en...

Lees meer