Harthoorn Vlissingen b.v., wat doen en kunnen ze allemaal, medewerker van de week

Transportbedrijf Harthoorn-Machielse V.O.F.

René Machielse, chauffeur en mede-eigenaar

René Machielse is een zeer ervaren, allround chauffeur bij transportbedrijf Harthoorn-Machielse V.OF. Tevens is René samen met zijn broer Marcel Machielse mede-eigenaar van het transportbedrijf. René heeft in zijn loopbaan als chauffeur al vele plaatsen aangedaan. Dit zowel in Nederland als in het buitenland. René is dus een rasechte chauffeur in hart en nieren en een “kilometervreter” die door al zijn (praktijk)ervaring en vele reizen eigenlijk geen digitaal navigatiesysteem meer nodig heeft.

Transportbedrijf Harthoorn-Machielse V.O.F. is ontstaan in 2010 en is gespecialiseerd in het transport van bouw- en infra materialen, van 1 pallet tot 30.000 kg. Dit voor zowel bedrijven, overheden en particulieren in en buiten Nederland.

Transportbedrijf Harthoorn-Machielse V.O.F. is uitgerust met een modern en goed onderhouden wagenpark met kistenentrailers inclusief diverse hijshulpmiddelen, open trailers en schuifzeiltrailers. Deze worden allemaal bestuurt en bedient door ervaren chauffeurs. In combinatie met de dienstverlening van Harthoorn Vlissingen b.v. kunnen wij dus veel voor de opdrachtgever betekenen.

Enkele mogelijkheden en werkzaamheden die Harthoorn-Machielse V.O.F. voor zijn opdrachtgevers kan verzorgen:

• Transport met stenentrailers 16 Tm of 24 Tm kraan. Standaard uitgerust met pallethaak, stenenklem, hijskettingen, hijsbanden en hijshulpmiddelen;

• Transporteren laden/lossen van bouwmaterialen, inframaterialen en het leggen van rijplaten en stapelen van betonblokken;

• Voor speciale werkzaamheden zijn we in het bezit van de volgende hijshulpmiddelen;

• Vacuüm lifter – voor het leggen van betonplaten;

• Laden/lossen van PreFab elementen;

• Wanden klem voor laden/lossen en stellen van keerwanden en sleufsilo elementen;

• Hullo tang voor gevelstenen.

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.