Harthoorn Vlissingen b.v., wat doen en kunnen ze allemaal, medewerker van de week

Planning, kantoor, handel en materieel

Robbin de Voogd, planner

Robbin de Voogd is planner bij Harthoorn. Als planner bij Harthoorn ben je de spin in het web, probeer je iedereen op de juiste plaats, het juiste tijdstip en met de juiste machines, materialen en uitrusting op het werk en aan het werk te houden. Ook heb je op diverse manieren veel contact met je collega’s en klanten, ben je voor veel mensen het luisterend oor en ben je elke dag heel divers en gevarieerd bezig. Dus de functie van planner is een hele belangrijke functie binnen de organisatie van Harthoorn.

Als planner ben je vaak het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie en voor de diverse opdrachtgevers. Dit kunnen zowel bedrijven, overheden als particulieren zijn. Samen met het overige kantoorpersoneel zorgt de planner ervoor dat alle voorkomende, directe en indirecte werkzaamheden, zowel binnen als buiten, met toebehoren zo goed en gecoördineerd mogelijk te plannen, voor te bereiden, te laten verlopen en af te handelen. Ook houdt de planner samen met zijn collega’s zich bezig met de handel en verkoop van diverse soorten grondstoffen en producten, welke opgehaald door en geleverd kunnen worden aan zowel bedrijven en particulieren. Tevens houdt de planner zich ook bezig  met o.a. de verhuur van zeer divers, modern en goed onderhouden materieel bestaande uit o.a. grondverzetmachines, maar ook vele andere machines, voertuigen en overig materiaal.

Harthoorn, Harthoorn-Verhulst Sluiskil b.v. en Harthoorn-Machielse V.O.F. en al hun medewerkers bieden ieder op zich maar ook zeker samen een heel groot en divers dienstenpakket aan en kunnen elkaar daardoor zeer goed aanvullen. Hierdoor worden hun opdrachtgevers vakkundig, snel en met de juiste middelen en kennis van zaken geholpen en/of op de juiste manier geadviseerd.

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanleggen blusleiding

Aanleggen blusleiding

Het door Harthoorn Vlissingen b.v. aanleggen van een blusleiding op een deel van de locatie van AMC gelegen aan de Denemarkenweg 4 Ritthem.

Lees meer
Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v. is een modern, innovatief bedrijf dat actief is in- en op diverse handelingen met grond en puin, grondverzet, op- en overslag, civieltechnische werken, cultuurtechnisch gebied, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport, handel en...

Lees meer