Harthoorn Vlissingen b.v., wat doen en kunnen ze allemaal, medewerker van de week

Transport

Sjaak Wisse, chauffeur

Sjaak Wisse is een zeer ervaren, veelzijdig en praktisch meedenkend chauffeur bij Harthoorn. Sjaak vervoert alles van groot tot klein en het uitvoeren van zwaar transport is zijn favoriete bezigheid. Ook is Sjaak inzetbaar voor andere werkzaamheden binnen Harthoorn Vlissingen b.v. Dus in eerste instantie een chauffeur maar ook multifunctioneel inzetbaar. Altijd handig en gemakkelijk om iemand als Sjaak binnen het bedrijf te hebben. Sjaak rijdt het meest van zijn werktijd op een Volvo FH12-540 6×4 met bijbehorende dieplader. Deze Volvo 6×4 vrachtwagen met bijbehorende dieplader is met ontheffing goed voor een laadvermogen van maar liefst 50 ton. De Volvo 6×4 vrachtwagen is ook voorzien van hydrauliek zodat hij ook inzetbaar is voor onze kiptrailers.

Transport van allerhande (bouw)materialen, voertuigen en machines

Voor het transport van allerlei (bouw)materialen, voertuigen en machines heeft Harthoorn de beschikking over verschillende soorten vrachtauto’s. Dit zijn o.a. 8×8, 6×6 vrachtwagens met toebehoren. Voor het uitvoeren van machinetransport heeft Harthoorn de beschikking over o.a. semidiepladers en een oprijauto.

Voor het transport van allerhande (bouw)materialen, voertuigen en machines werken wij samen met onze dochteronderneming Harthoorn-Machielse V.O.F. Zij houden zich voornamelijk bezig met het transport van vooral bouwgerelateerde producten.

Het onderhoud van de diverse transportvoertuigen met toebehoren wordt uitgevoerd door deskundige monteurs in de moderne en professionele el uitgeruste werkplaats van Harthoorn.

Met dit alles kunnen we het vervoeren van allerhande (bouw)materialen, voertuigen en machines voor onze diverse opdrachtgevers snel, vakkundig, veilig en flexibel uitvoeren.

Wij helpen u graag!

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanleggen blusleiding

Aanleggen blusleiding

Het door Harthoorn Vlissingen b.v. aanleggen van een blusleiding op een deel van de locatie van AMC gelegen aan de Denemarkenweg 4 Ritthem.

Lees meer
Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v. is een modern, innovatief bedrijf dat actief is in- en op diverse handelingen met grond en puin, grondverzet, op- en overslag, civieltechnische werken, cultuurtechnisch gebied, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport, handel en...

Lees meer