Harthoorn Vlissingen b.v., wat doen en kunnen ze allemaal, medewerker van de week

Verticaal transport

Ik ben Gert de Wolf, chauffeur bij Harthoorn. Ik vind het heerlijk om zo vaak mogelijk de weg op te gaan en vele kilometers te maken. Als er een mogelijkheid is voor een transport naar het buitenland dan ben ik er altijd als de kippen bij.

Mijn vaste voertuig is de DAF CF met HMF 26 ton/meter autolaadkraan. Hiermee voer ik verticaal transport uit wat inhoudt dat ik materialen en goederen kan hijsen en verplaatsen. Ik ben erg zuinig op mijn voertuig en zorg ervoor dat zowel de binnen- als buitenkant er altijd schoon, netjes en representatief uitziet. Het is immers ook een visitekaartje voor ons bedrijf.

Bij Harthoorn beschikken we over moderne voertuigen met diverse extra opties en onze chauffeurs zijn goed getraind voor het verticaal transport. Hierdoor kunnen we snel, flexibel en precies aan de wensen van onze opdrachtgevers voldoen. We komen op veel verschillende laad- en loslocaties, zowel in stedelijk gebied als in het buitengebied, zowel in Nederland als in aangrenzende landen.

Samen met de vele andere mogelijkheden die Harthoorn biedt kunnen we voor bijna alle werkzaamheden een passende oplossing vinden. Het verzorgen van verticaal transport is daar een voorbeeld van. Bij Harthoorn denken we in oplossingen in plaats van problemen, en daar sluit ik me helemaal bij aan.

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.