RAVO veegmachines en onkruidborstelwagen

Harthoorn Vlissingen b.v. heeft de beschikking over twee RAVO type 540 CD en één RAVO type 530 CD veegmachines. Deze veegmachines kunnen worden ingezet voor onder andere het vegen van wegen, fiets- en voetpaden, parkeerplaatsen en overige (grootschalige) verharde oppervlaktes.

De twee RAVO type 540 CD veegmachines zijn momenteel uitgerust met onder andere een 3e borstel, een hoge drukspuit en een kolkenzuiger.

De RAVO type 530 CD veegmachine is momenteel uitgerust met onder andere een 3e borstel, een hoge drukspuit en een containerdump.

Ook is Harthoorn Vlissingen b.v. in het bezit van een onkruidborstelwagen. Deze wordt regelmatig in combinatie met een RAVO veegmachine ingezet.

De RAVO veegmachines en de onkruidborstelwagen worden in eigen beheer onderhouden en wanneer nodig gerepareerd.

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanleggen blusleiding

Aanleggen blusleiding

Het door Harthoorn Vlissingen b.v. aanleggen van een blusleiding op een deel van de locatie van AMC gelegen aan de Denemarkenweg 4 Ritthem.

Lees meer
Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v. is een modern, innovatief bedrijf dat actief is in- en op diverse handelingen met grond en puin, grondverzet, op- en overslag, civieltechnische werken, cultuurtechnisch gebied, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport, handel en...

Lees meer