Veelzijdigheid van Harthoorn Vlissingen b.v.

Harthoorn Vlissingen b.v. is een modern, innovatief bedrijf dat actief is in- en op diverse handelingen met grond en puin, grondverzet, op- en overslag, civieltechnische werken, cultuurtechnisch gebied, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport, handel en alles wat daarbij komt kijken.

Harthoorn Vlissingen b.v. voert zelfstandig voor diverse opdrachtgevers projecten uit, maar is ook actief in de in- en verhuur van machines, materialen en personeel. Dit alles zowel in als buiten de provincie Zeeland.

Bij het verrichten van alle werkzaamheden met bijbehorende activiteiten is de doelstelling dit op een zo efficiënt en vakkundig mogelijke manier voor alle opdrachtgevers te doen. Op deze manier bouwt Harthoorn Vlissingen b.v. een duurzame en betrouwbare relaties op met al zijn opdrachtgevers.

Bij het door Harthoorn Vlissingen b.v. uitvoeren van werkzaamheden met bijbehorende activiteiten is goed gemotiveerd, vakbekwaam en waar van toepassing gecertificeerd/gediplomeerd personeel het belangrijkste kapitaal. Aan het personeel van Harthoorn Vlissingen b.v. worden, in onderling overleg, diverse mogelijkheden geboden om hun kennis en vakbekwaamheid op niveau te houden of uit te breiden.

Stagiaires/studenten die binnen het vakgebied waar Harthoorn Vlissingen b.v. zijn werkzaamheden uitvoert een opleiding volgen zijn van harte welkom. Stagiaires/studenten worden tijdens hun stageperiode/praktijkwerkzaamheden goed en praktisch begeleidt.

Historie Harthoorn Vlissingen b.v.

Harthoorn Vlissingen b.v. is in 1988 gestart. Eerst met hoofdzakelijk het verrichten van werkzaamheden in de agrarische sector. Gaandeweg zijn daarbij de takken grond, civiel, cultuurtechnische werken, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport, op- en overslag en handel bijgekomen. In al deze bedrijfstakken worden iedere keer weer investeringen gedaan die zoveel mogelijk zijn afgestemd op de wensen van onze klanten en ons personeel.

Informatie over Harthoorn Vlissingen b.v.

Om een idee te krijgen wat Harthoorn Vlissingen b.v. voor soort bedrijf is en welke werkzaamheden en activiteiten ze allemaal uitvoeren is het aan te bevelen om de diverse sociale media zoals o.a. de website, LinkedIn, Facebook met bijbehorende fotoalbums en YouTube van Harthoorn Vlissingen b.v. te bekijken.

Dit kan via onderstaande links:

Website:  https://www.harthoornvlissingen.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/19109179/admin/

Facebook:  https://www.facebook.com/Harthoornvlissingenbv

Fotoalbums facebook: https://www.facebook.com/pg/Harthoornvlissingenbv/photos/?ref=page_internal

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanleggen blusleiding

Aanleggen blusleiding

Het door Harthoorn Vlissingen b.v. aanleggen van een blusleiding op een deel van de locatie van AMC gelegen aan de Denemarkenweg 4 Ritthem.

Lees meer
Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v., wie zijn wij en wat doen wij

Harthoorn Vlissingen b.v. is een modern, innovatief bedrijf dat actief is in- en op diverse handelingen met grond en puin, grondverzet, op- en overslag, civieltechnische werken, cultuurtechnisch gebied, groenvoorziening, verhuur, onderhoud, transport, handel en...

Lees meer