Workshop “infra met toebehoren” met leerlingen van het Calvijn College te Middelburg op de locatie van de gecertificeerde grondbank van Harthoorn Vlissingen b.v. aan de Poortersweg 15 te Vlissingen

Enkele ervaren medewerkers van Harthoorn Vlissingen b.v. hebben in twee verschillende sessies een workshop “infra met toebehoren” gegeven aan leerlingen van het Calvijn College te Middelburg.

Op een leuke, praktische, interactieve en informatieve manier hebben de deelnemende leerlingen aan deze workshop kennis kunnen maken met het onderwerp “infra met toebehoren”.

De deelnemende leerlingen mochten ook nog enkele infra gerelateerde zaken zelf in de praktijk uitvoeren. De leerlingen waren erg leergierig, enthousiast en hebben erg goed hun best gedaan.

Al met al een waren het twee zeer geslaagde workshops. Dit smaakt naar meer en “wie de jeugd heeft heeft de toekomst”.

Harthoorn is een erkend leerbedrijf dat is aangesloten bij de SSB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en heeft voor diverse aan Harthoorn Vlissingen b.v. gerelateerde werkzaamheden met bijbehorende opleidingen regelmatig diverse stageplekken en/of leerbanen beschikbaar.

Leren en werken

Een leerbaan combineert leren en werken in een bedrijf. Voor werkenden en (toekomstig werkzoekenden) bieden leerbanen verschillende voordelen te weten:

• Medewerkers combineren werken met leren;

• Er is veel aandacht voor de praktijk;

• Leerbanen zijn ideaal voor omscholing naar de sector;

• Erkende leerbedrijven staan garant voor de kwaliteit;

• De scholing maakt deel uit van het mbo;

• Herkenbare diploma’s, certificaten en praktijkverklaringen bevorderen duurzame inzetbaarheid;

• Leerbanen bieden veel mogelijkheden voor maatwerk.

Via de link https://lnkd.in/gZvGiuU kunt u op de website van SBB opzoeken welke erkenningen Harthoorn als erkend leerbedrijf allemaal heeft.

Op de website van Stagemarkt (www.stagemarkt.nl) kunt u via de zoekfunctie opzoeken welke stageplekken en/of leerbanen er bij Harthoorn allemaal beschikbaar zijn.

Interesse? U kunt ons per mail via mail@harthoornvlissingen.nl of telefonisch via 0118466130 benaderen.

Vragen?

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Bomen rooien

Bomen rooien

Het in opdracht van Sandee Groen door Harthoorn Vlissingen b.v. rooien van bomen aan de Prins Hendrikweg te Vlissingen.

Lees meer