Opening nieuw ontwikkel-, test- en demolocatie genaamd KAAP

Op woensdag 14 april 2021 om 15.00 uur is tijdens een spectaculaire livestream de nieuwe ontwikkel-, test- en demolocatie KAAP op de Kenniswerf geopend!
Meer dan 150 mensen keken ‘live’ mee toen de deuren werden geopend en de nieuwe naam bekend werd gemaakt.

Ook Harthoorn Vlissingen b.v. draagt graag zijn steentje bij aan dit mooie initiatief. Deze ontwikkel-, test-, en demolocatie is gevestigd op een nevenlocatie van Harthoorn Vlissingen b.v. aan de Edisonweg 10 te Vlissingen (voormalige locatie Sloestaal).
De ontwikkel-, test-, en demolocatie is een plek waar naast leren, innoveren en ondernemen zowel bedrijven als studenten kunnen ontwikkelen, testen en demonstreren. We zijn ontzettend trots om de deuren te kunnen openen en nieuwe projecten met o.a. drones en robots te laten zien.

Aan de slag

Vanaf woensdag 14 april 2021 kunnen Zeeuwse bedrijven in samenwerking met onderwijs en overheid op deze locatie aan de slag met het testen, ontwikkelen en demonstreren van nieuwe producten en innovaties. Tijdens de livestream hebben de eerste betrokken partijen toegelicht wat zij hier de komende tijd gaan doen en welke kansen dit innovatiepunt voor Zeeland biedt.

Onderstaand de link naar de presentatie met overige relevante informatie en de bijbehorende livestream met beelden van de opening van de nieuwe ontwikkel-, test- en demolocatie KAAP op de Kenniswerf te Vlissingen.

https://www.vlissingen.nl/ondernemer/bedrijventerreinen/kenniswerf/kaap.html

“Innovatie maak er een punt van” en “innoveren gaat sneller als je het samen doet”.

Vragen? Vul het contactformulier in!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Update project werk “Ravesteijnplein” te Vlissingen

Update project werk “Ravesteijnplein” te Vlissingen

De in opdracht van  De Kok Bouwgroep door Harthoorn Vlissingen b.v. in meerdere fases uit te voeren grond, riolerings en bestratingswerkzaamheden ten behoeve van de nieuwbouw van 54 sociale huurappartementen en 54 sociale huurwoningen op het project “Ravesteijnplein”...

Update werk project Oranjeplein te Oost-Souburg

Update werk project Oranjeplein te Oost-Souburg

In opdracht van Bouwgroep Peters B.V. voert Harthoorn Vlissingen b.v. fasegewijs diverse civieltechnische werkzaamheden uit op het project "Woonzorgcomplex WVO Zorg" gelegen aan het Oranjeplein Oost-Souburg. Het gaat hier dan o.a. om het uitgraven van een kelder, het...

Klantenservice & Spoed