Opening ontwikkel-, test- en demolocatie kenniswerf

Op woensdag 14 april om 15:00 uur openen wij de deuren van de gloednieuwe ontwikkel-, test-, en demolocatie op de Kenniswerf. De volgende stap in innovatie!
Ook Harthoorn Vlissingen b.v. draagt graag zijn steentje bij aan dit mooie initiatief.
Deze ontwikkel-, test-, en demolocatie is gevestigd op een nevenlocatie van Harthoorn Vlissingen b.v. aan de Edisonweg 10 te Vlissingen (voormalige locatie Sloestaal).
De ontwikkel-, test-, en demolocatie is een plek waar naast leren, innoveren en ondernemen zowel bedrijven als studenten kunnen ontwikkelen, testen en demonstreren. We zijn ontzettend trots om de deuren te kunnen openen en nieuwe projecten met o.a. drones en robots te laten zien.
Je kunt deze opening en rondleiding ‘live’ bijwonen. Je leert de eerste betrokken partijen kennen en je komt erachter welke kansen dit deze locatie jouw bedrijf en/of project biedt.
Wil je op de hoogte blijven van het programma en wil je je alvast aanmelden voor het ‘live’ bijwonen van deze opening? Dat kan door te klikken op onderstaande link en jouw contactgegevens in te vullen.
De ontwikkel-, test-, en demolocatie op de Kenniswerf is een initiatief van:
Fieldlab Zephyros, Terra Inspectioneering, HZ University of Applied Sciences, KiC MPi, Harthoorn Vlissingen b.v., Scalda, Lumileds, Damen Naval, Gemeente Vlissingen, Impuls Zeeland, Dockwize

Vragen? Vul het contactformulier in!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Klantenservice & Spoed