Uitreiking ROVZ Pluim aan Harthoorn Vlissingen b.v.

Uitreiking ROVZ Pluim aan Zeeuwse bedrijven
Woensdag 8 september heeft gedeputeerde verkeersveiligheid Harry van der Maas zowel Kloosterman B.V. in Kapelle en Harthoorn Vlissingen b.v. in Vlissingen verrast met de jaarlijkse ROVZ Pluim waardering voor hun inzet om Zeeland verkeersveilig te maken.
ROVZ Pluim
Beide bedrijven maken het geven van verkeerslessen veilig omgaan met landbouwvoertuigen op eigen terrein en met materieel mogelijk, in samenwerking met Cumela en Scalda voor hun inzet en betrokkenheid bij de verkeerslessen aan scholieren past een speciale verkeersveiligheidswaardering. Tijdens een werkbezoek aan het bedrijf door de gedeputeerde en ROVZ medewerkers is in bijzijn van de medewerkers van de bedrijven een ROVZ Pluim trofee, oorkonde, beeldmerksleutelhangers en een taart uitgereikt.
Lessen VMLB aan scholieren
Met de lessen veilig omgaan met landbouwvoertuigen die door Cumela en Scalda studenten wordt gegeven aan scholieren, wordt aandacht besteed aan de kwetsbare verkeersdeelnemers. Waar zit de dode hoek? Ziet de bestuurder mij goed als ik achter een oogstmachine fiets? Hoe laat ik een tractor veilig passeren? Zo worden scholieren goed voorbereid om veilig de route naar school en thuis te fietsen.

Vragen? Vul het contactformulier in!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Update project werk “Ravesteijnplein” te Vlissingen

Update project werk “Ravesteijnplein” te Vlissingen

De in opdracht van  De Kok Bouwgroep door Harthoorn Vlissingen b.v. in meerdere fases uit te voeren grond, riolerings en bestratingswerkzaamheden ten behoeve van de nieuwbouw van 54 sociale huurappartementen en 54 sociale huurwoningen op het project “Ravesteijnplein”...

Update werk project Oranjeplein te Oost-Souburg

Update werk project Oranjeplein te Oost-Souburg

In opdracht van Bouwgroep Peters B.V. voert Harthoorn Vlissingen b.v. fasegewijs diverse civieltechnische werkzaamheden uit op het project "Woonzorgcomplex WVO Zorg" gelegen aan het Oranjeplein Oost-Souburg. Het gaat hier dan o.a. om het uitgraven van een kelder, het...

Klantenservice & Spoed