Verkoop en inname van diverse soorten materialen en grondstoffen

Loon- en grondverzetbedrijf Verhulst B.V. (onderdeel uitmakend van harthooren Vlissingen b.v.) beschikt over diverse soorten materialen en grondstoffen, welke geleverd kunnen worden aan zowel bedrijven en particulieren. Zo leveren wij onder andere:

– Zand;
– Gecertificeerd menggranulaat (puin);
– Gebroken puin;
– Slakken;
– Tuingrond;
– Compost;
– Houtsnippers;
– Diverse nieuwe en gebruikte bestratingsmaterialen.

Deze materialen en grondstoffen zijn verkrijgbaar in verschillende opties: los, geclusterd, losgestort of in big-bags.

Deze materialen kunnen door ons bij u op locatie worden bezorgd, ofwel worden opgehaald op onze locatie aan de Koegorsstraat 12 in Sluiskil.

Inname van materialen.

Naast het leveren van materialen hebben wij ook de mogelijkheid om materialen in te nemen van zowel bedrijven als particulieren. De volgende materialen nemen wij in op onze locatie aan de Koegorsstraat 12 in Sluiskil.

– Hout- en snoeiafval;
– Zand;
– Grond;
– Slooppuin.

Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met Wilco Smitsman op telefoonnummer: 06-24507941 of per mail: wilco@loonbedrijfverhulst.nl.

https://www.loonbedrijfverhulst.nl/handel

Vragen? Vul het contactformulier in!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Vacature leerling kraanmachinist

Vacature leerling kraanmachinist

Binnen het team van Harthoorn Vlissingen b.v. hebben we door uitbreiding van de werkzaamheden een vacature voor een leerling kraanmachinist. Het gaat hier om een veelzijdige en afwisselende functie en er wordt gewerkt met modern materieel. Harthoorn Vlissingen b.v....

Transport Harthoorn-Machielse V.O.F.

Transport Harthoorn-Machielse V.O.F.

Harthoorn-Machielse V.O.F. is gespecialiseerd in transport van bouw- en infra materialen, van 1 pallet tot 30.000kg. Harthoorn-Machielse V.O.F., onderdeel uitmakend van Harthoorn Vlissingen b.v,., is uitgerus met een modern wagenpark met kranen inclusief diverse...

Klantenservice & Spoed