Workshop “infra met toebehoren” op Calvijn College te Middelburg

Enkele ervaren medewerkers van Harthoorn Vlissingen b.v. hebben in twee verschillende sessies een workshop “infra met toebehoren” gegeven aan leerlingen van het Calvijn College te Middelburg.
Op een leuke, praktische, interactieve en informatieve manier hebben de deelnemende leerlingen aan deze workshop kennis kunnen maken met het onderwerp “infra met toebehoren”.
De deelnemende leerlingen mochten ook nog enkele infra gerelateerde zaken zelf in de praktijk uitvoeren. De leerlingen waren erg leergierig, enthousiast en hebben erg goed hun best gedaan.
Al met al een zeer geslaagde workshop die smaakt naar meer en “wie de jeugd heeft heeft de toekomst”.

Vragen? Vul het contactformulier in!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Kom jij bij ons werken?

Kom jij bij ons werken?

Binnen het team van Harthoorn Vlissingen b.v. hebben we door toeneming en uitbreiding van onze werkzaamheden en activiteiten een vacature voor een meewerkend voorman GWW en een vacature voor een calculator GWW. Voor meer informatie over deze twee vacatures zie...

Update werkzaamheden nieuwbouwplan “De Dempo”

Update werkzaamheden nieuwbouwplan “De Dempo”

In opdracht van De Kok Bouwgroep voert Harthoorn Vlissingen b.v. diverse grond- en civieltechnische werkzaamheden uit voor het nieuwbouwplan genaamd "De Dempo". Dit nieuwbouwplan is gelegen in de Scheldewijk, onderdeel uitmakend van het Scheldekwartier te Vlissingen....

Klantenservice & Spoed