Zand kopen in Zeeland

Wilt u zand kopen voor uw bouwproject in Zeeland? Zand is een belangrijk materiaal bij verschillende soorten bouwwerkzaamheden. De keuze voor het juiste zand is een belangrijke voorbereiding van veel bouwprojecten. Maar waar kunt u grote hoeveelheden zand kopen die u nodig heeft bij uw projecten in Zeeland? Bij Harthoorn Vlissingen b.v.!

Gecertificeerd voor diverse disciplines

Specialist in grond, grondverzet en civiel

Ook voor verkoop en verhuur van materialen

 

Klantenservice & Spoed
0118 - 466 130 | 06 - 515 46 001

 

Interesse in onze diensten?
Offerte aanvragen ›

Interesse in onze diensten?

Zand kopen in Zeeland

Schakel ons in als u zand wilt kopen of hulp wilt bij projecten in Zeeland

Bij ons kunt u niet alleen verschillende soorten zand kopen voor uw project in Zeeland. Onze ervaren experts helpen u ook graag met het beste advies over welk soort zand u het best kunt gebruiken, maar ook over de aanpak van uw bouwproject Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het uitvoeren van uw projecten? Ook dan schakelt u de expertise van Harthoorn Vlissingen bv in. Wij helpen u graag met projecten in het agrarische loonwerk, civiele werkzaamheden en straat- of rioolwerk. Voor wat voor project in Zeeland u ook zand wilt kopen, wij zijn uw ideale partner.

Bespreek alle mogelijkheden met ons

U kunt niet alleen vele verschillende soorten zand aanschaffen bij ons bedrijf in Zeeland, maar ook helpen wij u graag met het uitvoeren van diverse soorten grondwerk en  wegenbouwwerkzaamheden met het juiste materieel. Ontdek deze mogelijkheden door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0118 – 46 61 30. Wij denken dan graag met u mee.

Klantenservice & spoed

Offerte aanvragen